lauantai 5. maaliskuuta 2016

Katsaus vuoteen 2015Kyllä, olen tietoinen, että tämä juttu olisi ollut ehkä loogisinta tehdä varsin pian vuoden vaihduttua. Tässä se nyt kuitenkin on näin maaliskuussa :D

Viime vuonna toteutin ensimmäistä kertaa postauksen, jossa siis kaivellaan vanhoja ja halusin tehdä sellaisen nyt tänäkin vuonna. Haluan tälläkin kertaa muistuttaa siitä, että jos postauksia tuntui olevan vähän niin johtuu siitä, että umpeen menneet tarjoukset jne. poistan enkä jätä blogiin roikkumaan.

Tammikuussa kirjoitin miten passin uusiminen onnistuu netin kautta. Tätä juttua on luettu tähän mennessä yli 18 000 kertaa ja tasaisena virtana tulee uusia lukukertoja Googlen kautta. Lisäksi kirjoitin myös jutun, jossa listataan Facebookista löytyviä ryhmiä, joissa etsitään hiusmalleja.

Helmikuussa testasin Ostohyvitys.fi palvelua, jonka kautta ostaessa saat rahaa takaisin omista ostoksistasi. Esittelin myös PDF-kirjaa 100 reseptiä painonpudotukseen.

Maaliskuussa varauduin jo hyvissä ajoin kesän auringonpaisteeseen ostamalla itselleni Polardoid Suncoversit eli aurinkolasit, jotka saa omien lasien päälle. Olen ollut ostokseeni erittäin tyytyväinen ja ilolla odotan tulevaa kesää kun pääsee näitä käyttämään. Tosin Suncoverseille on tullut käyttöä myös näin talvellakin! Testasin myös kukkaroystävällistä kosmetiikkaa eli e.l.f meikkejä.

Huhtikuussa sain suun makiaksi Hopottajien kautta saadun Myllyn Parhaan suklaataikinan myötä.  Lisäksi pohdin myös voiko rahaa vetää puoleensa (sisälsi kirjaesittelyn) ja aloitin sen tiimoilta myös postaussarjan nimeltä Mammonamagneetti. Postaussarjan ensimmäisessä askeleessa lähdettiin muuttamaan ajattelutapoja.

Toukokuussa Mammonamagneetti-projekti jatkui teemoilla anna ilman odotuksia, menestyvää kulutusta ja pyydä apua. Jalkauduin myös silmälasikaupoille vertailemaan linssien hintoja.Kesäkuussa kertoilin lomakuulumisia Tallinnan reissulta. Toivottavasti myös tänä kesänä tulisi jokin pieni lomareissu tehtyä! Mammonamagneetti-projekti jatkui edelleen teemoilla nevillisoi tavoitteesi ja ajattele kuin yrittäjä.

Heinäkuussa vierailin ensimmäistä kertaa Pietarsaaressa Friends & Brgrs hampurilaisravintolassa. Nam, nam ja nam! Herkuttelun lisäksi olin silmälaseja valitsemassa Nissenillä, kerroin ilmaisesta videoeditointiohjelmasta ja Mammonamagneetti-sarjasta tuli viimeinen osa. Silloin lupasin tehdä pientä yhteenvetoa koko projektista ja sen tuloksista, mutta tunnustan, en ole kirjoitanut sitä vieläkään!

Elokuussa tartuin silloin hyvin ajankohtaiseen aiheeseen eli väritysbuumiin ja miten siihen pääsee mukaan pikkurahalla. Esittelin myös Vaasassa avanneen Combo-kirppiksen. Kirppistely oli muutenkin ajankohtainen kun Palosaaren Kirppiksellä pidettiin bloggariviikot, jossa olin itsekin mukana.

Syyskuussa esittelin Nisseniltä saamani silmälasit ja vietimme blogisiskojen kanssa ihanan meikki-illan Salon Adelaidessa! Täytyypä mainita, että tässä kuvassa näkyy blogin pitäjän pärstäkertoin ekaa kertaa ihan kunnolla täällä blogissa, iik!Lokakuussa hypetin Lifefactoryn ihania eväsrasioita, jotka ovat edelleen ahkerassa käytössä ja näyttävät edelleen aivan kuin uusilta! Hopottajien kautta pääsin testaamaan SINIn jynssärisettiä ja viimeksi tänään muuten käytin tuplajynssäriä ja hyvin toimii! Kerroin myös kokemuksia käyttämistäni verkkokaupoista.

Marraskuussa ei ollut yhtään pysyvää postausta, niisk!

Joulukuussa listasin perinteiseen tapaan joulukalentereita (en nyt linkitä koska ei ajankohtaista, mutta aion pitää tästä perinteestä kiinni), pääsin jälleen kerran viettämään aikaa blogisiskojen kanssa kultasepänliike Oskar Mariniin ja esittelin Coolstuff.fi verkkokaupan + omat ostokseni sieltä.

Kaikenlaista sitä on siis taas yhteen vuoteen mahtunut! Viime vuonna olin haaveillut omasta palvelimesta, mutta se homma on edelleenkin vain ainaisen haaveilun alaisena. Tämä vuosi on alkanut bloggaamisen suhteen hieman laiskasti, mutta yritän nyt tsempata. Juttuaiheita/ideoita on kyllä kertynyt ja nyt vain pitäisi malttaa istua alas ja ruveta kirjoittamaan niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)