maanantai 2. maaliskuuta 2015

e.l.f - kukkaroystävällistä kosmetiikkaa

- Kaupallinen yhteistyö Vaasan keskusapteekin kanssa -Meikkisarja joka on otsikoissa ympäri maailman. Markkinoiden edullisin halpismeikkisarja on nyt täällä! Kaikki tuotteet kahdessa hintaluokassa 3,50€ ja 6,50€. Haluatko uudet raikkaan huulikilteen tai vinkeän luomiväripaletin. Nyt on kaikilla varaa uudistaa meikkipussin sisältöä vaikka joka päivä! Hinnastaan huolimatta sarja on pärjännyt loistavasti meikkitesteissä ja lehdistö rakastaakin e.l.f:iä. (lähde)

Tunnustus: olen kohta kolmekymppinen enkä osaa meikata! Huulikiillon, ripsivärin ja kulmavärin laitto kyllä onnistuu, mutta mitään sen vaikeampaa en osaa tehdä. Kuitenkin olen tässä viime aikoina alkanut osoittaa varovaista kiinnostusta kosmetiikan käyttöön. Ostoksillekin olen jopa asian tiimoilta lähtenyt. Mutta... meikkihyllyjen edessä olen ollut suorastaan järkyttynyt meikkien hinnoista!

Kun sitten sain yhteistyöehdotuksen Vaasan Keskusapteekista tutustua heille myyntiin tulleeseen halpameikkisarja e.l.f:iin, suostuin mielelläni!

E.l.f (= eyes, lips, face) on USA:ssa (jossa merkki on muuten eniten myyty edullinen kosmetiikkasarja) vuonna 2004 perustettu kosmetiikkasarja. Suomeen e.l.f on rantautunut vuonna 2013. Suomessa e.l.f:in maahantuoja on Carpelan Cosmetics. Halvoista hinnoista huolimatta tuotteet ovat laadukkaasti valmistettuja, tuotteiden pakkaukset ovat kierrätysmateriaalia ja mikä tärkeintä - tuotteita ei ole testattu eläimillä!


Postauksen kaikki kuvat saa isommaksi klikkaamalla! 


Vaasan Keskusapteekki on Pohjanmaalla ensimmäinen paikka missä ä e.l.f kosmetiikkaa pääsee tutkimaan ja ostamaan! Kuten yllä olevista kuvista näkyy niin valikoima on varsin kattava! Löytyy huulipunia, - kiiltoja, kynsilakkaa, ripsiväriä, meikkiharjoja, irtoripsiä ja vaikka mitä!

Huomasitteko jo hinnat? Hintaluokkia on tosiaan vain kaksi; 3.50 e ja 6.50 e! En meinannut ensin itsekään asiaa uskoa todeksi, mutta totta se on! Noin edullisilla hinnoilla uskaltaa tuotteita testailla sillä kukkaroon ei tule isoa lovea jos vaikkapa huulikiillon väri miellyttänytkään/sopinutkaan.

Sain muutamia tuotteita testiin ja tässä loppuun niistä arviota! Kuten ainakin vakkarilukijat ovat huomanneet, en ole mikään kosmetiikkabloggaaja, mutta parhaani yritin! :D


Ensimmäisenä testailin kynsilakkoja! Setin nimi on Mysterious Nail Polish Set ja se sisältää yllä näkyvät 3 kynsilakkaa. Täytyy kyllä sanoa, että värien/settien nimet ovat mielikuvituksellisia! Kuten tuossakin nyt Metal Madness ja alla oleva huulikiilto Merry Cherry.

Kynsilakkoja oli helppo levittää ja kuivuminen tapahtui yllättävän nopeasti! Kuitenkin jo seuraavana päivänä lakka alkoi jo kulua kynsien kärjestä, mutta toisaalta töissä pesen käsiäni aika usein ja käsidesiäkin tulee käytettyä. Lisäksi käytän töissä ja kotona ahkerasti tietokonetta ja sekin vaikuttanee juuri kynsien kärkiin. Muissa osissa kynsiä lakka säilyi hyvänä.
Tämä kynsilakkasetti löytyy hintaluokasta 6.50 e.

En ole pitkään aikaan kynsilakkoja käyttänyt lähinnä sen takia, että poistoprosessi on kerta kaikkisen ärsyttävää! Yllätyin kuitenkin erittäin iloisesti, kun lakat lähtivät Lidlin asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella erittäin helposti! Kynsilakkainnostus siis nostaa päätään ja kun sain värejä valita niin kahden setin välillä mietin ja nyt kyllä kiinnostaisi se toinen (Nice & Natural) käydä ostamassa..

Huulikiilloksi valikoin kirkkaan punaisen, runsaspigmenttisen Merry Cherry-sävyn. Kuvasta nyt vähän huonosti välittyy, mutta huulikiillossa on sutimainen levitin. Tämä olikin uusi juttu itselleni ja sudista tykkäsin, koska se mahdollisti tarkan levityksen. Huulikiiltojen tapaan tunne huulilla on vähän takeroinen, mutta ei kuitenkaan liian tahmainen. Kiiltoakin löytyy kiitettävästi! Seuraavaksi pitänee hankkia joku hillitympi, arkeen/töihin sopiva väri!
Tämä huulikiilto löytyy hintaryhmästä 6.50 e.

Viimeisenä esittelyssä on lisää volyymiä lupaileva ripsiväri. Omat ripseni ovat lyhyet ja suorat ja ne vielä oikein katoavat silmälasieni miinuslinssien taakse. Tämä ripsiväri toi niihin ihan kivasti lisää näkyvyyttä. Ripsiväreistä löytyy myös sellainenkin vaihtoehto, jossa luvataan myös lisää pituutta. Itse tykkäsin siitä, että tulos oli näkyvä, mutta hienovarainen. Megatuuheita ja paksuja ripsiä haluaville tämä ei ehkä sovi tai sitten pitää lisätä 1-2 kerrosta lisää paremman tuuheuden saamiseksi. Ilahduttavaa oli myös se, että ripsiväri lähti tosi hyvin pois silmämeikinpoistoaineella!
Tämä ripsiväri löytyy hintaryhmästä 6.50 e.

Itse olen positiivisesti yllättynyt, että kyllä halvalla voi saada hyvää ja nyt on pienempi kynnys kokeilla myös muita tuotteita! Saattaapi siis olla, että tämän kitsaan meikkitumpelon tyhjä meikkipussi alkaa pian saada lisää täytettä..

Pohjanmaan alueella asustavat löytävät siis nämä tuottet Vaasan keskusapteekista!

4 kommenttia:

 1. "Halvoista hinnoista huolimatta tuotteet ovat laadukkaasti valmistettuja, tuotteiden pakkaukset ovat kierrätysmateriaalia ja mikä tärkeintä - tuotteita ei ole testattu eläimillä!"

  Vaikea uskoa tätä todeksi. Mikä on valmistusmaa?

  Itse suosin Dermosiliä, koska heillä on edulliset hinnat, helppo toimitus, todella selkeät nettisivut ja erinomainen asiakaspalvelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, olen ollut reissussa!

   Olen tässä koittanut etsiä tietoa tuotteiden valmistusmaasta ja vastausta en ole löytänyt! Jatkan tiedonhakua ja kerron sitten jos/kun tiedon saan käsiini. Mitä eläintestaukseen tulee niin e.l.f tekee yhteistyöt PETA:n kanssa ja löytyy PETA:n nettisivuiltaan firmana, joka EI testaa eläimillä. Myös e.l.f:in britti ja USA nettisivuilta löytyy tieto, että eläintestauksia ei ole käytetty. Tuotteet myös noudattavat euroopplaisia kosmetiikkasäädöksiä. Tuotteita ei mainosteta kalliisti eri medioissa vaan yritys luottaa enemmän nettimainontaan ja tyytyväisten asiakkaiden suusta suuhun mainontaan.

   Dermosilin tuotteista tykkään kyllä itsekin! Kylppäristä löytyykin tällä hetkellä Dermosilin kaksi eri shampoota ja hoitoaine. Niin ja kulmaväriäkin tässä taannoin tilasin ja olen ollut ihan tyytyväinen. Mielenkiinnosta kurkkasin Dermosilin sivuja ja siellä sanotaan, että tuotteiden kehitys tapahtuu Suomessa ja tuotteiden valmistus Euroopassa.

   Mutta tosiaan e.l.f:in tuotteiden valmistusmaan osalta palaan myöhemmin asiaan!

   Poista
  2. Mainoskulujen minimointi tosiaan kyllä varmasti alentaa hintaa, enpä tajunnut aiemmin! Erikoista, että valmistusmaa on noinkin hankalasti löydettävissä, mutta mielenkiinnolla jään oottamaan jos se jostain löytyy.

   Dermosilistä tykkään juuri senkin takia, että osa toiminnasta tosiaan tapahtuu Suomessa vaikka valmistus ei täällä olekaan.

   Poista
 2. Lähetin kysymyksen valmistuksesta suoraan e.l.f:ille ja vastaus oli seuraava: Our products are made overseas, mainly in China.

  Eli ulkomailla, pääasiassa Kiinassa. En nyt kyllä ole kovin iloinen tuosta tiedosta, mutta nykyään kaikki tuntuu olevan tehty Kiinassa.. Olis kyllä mielenkiintoista tietää, että missä suurten kosmetiikkajättien meikit valmistetaan!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)