keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ostoskärryssä: Polaroid Suncovers

Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla!

- Päivitetty 23.4.2018 - 
Linkkien toimivuus tarkistettu. Sen myös haluaisin sanoa, että nämä ovat kyllä olleet yksi parhaimmista ostoksista ikinä! Käytän edelleen ahkerasti näitä samoja laseja (ovat nyt jo kolmatta vuotta edelleen kuin uuden näköisest) ja erityisesti autoillessa ovat olleet superkätevät.

Olen jo monta vuotta vannonut, että tämä on se kesä kun maltan ostaa aurinkolasit voimakkuuksilla. Kuitenkin kesät ovat menneet silmiä siristellessä ja käsi otsalla aurinkosuojana kun en sitten kuitenkaan ole malttanut arskoja ostaa. Suurien voimakkuuksien takia lasihankintoihini ei päde mitkään tarjoukset ja linssit tulevat kalliiksi. Suurien voimakkuuksien takia myös ajatus kaksien eri lasien välillä vaihtelusta (joka aiheuttaa mm. huimausta) tuntui sekin vähän arveluttavalta ajatukselta. Piilareita olen yrittänyt kahteen eri kertaan sovittaa huonoin tuloksi eli sekin vaihtoehto oli poissa pelistä.

Eilen sitten valaistuminen tuli katsellessani tallentamaani Suomen surkein kuski-jaksoa. Mainoskatkolla tuli nimittäin Instrumentariumin mainos Polaroid Suncovers aurinkolaseista, jotka laitetaan omien silmälasien päälle! Siis että mitä että? Miten en ole ennen ollut tietoinen sellaisten aurinkolasien olemassa olosta?! Erilaiset silmälaseihin kiinnitettävät cliponit kyllä tiedän, mutta tämä oli tosiaan uutta tietoa itselleni. Tein vähän taustatutkimuksia Instrun nettisivuilla ja muuallakin netissä ja tänään sitte singahdin laseja katsomaan!

Vaasan Instrussa valikoima näytti rajoittuvan ihan muutamaan malliin, mutta kyllä sieltä itselleni sopivat löytyivät naisten mallistosta! Edustavampi kuva laseistani täällä. Kitsaan tarjoushaukan sydäntä lämmitti myös tarjoushinta eli normaalin 59 e sijaan Suncoversit maksoivat 39 e!

Suncoversit tosiaan tulevat omien silmälasien päälle eli päässäsi on kahdet lasit. Kuten yllä olevasta kuvasta näkee niin Suncoversien yläosassa on tuollainen reuna, jonka avulla ne pysyvät silmälasien päällä. Myös sangoissa on pienet syvennykset silmälasien sangoille. Vähän jännitin, että löytyykö tarpeeksi isoja aurinkolaseja omien hipsteri/nörttilasieni päälle, mutta kyllä vaan lasit meni peittoon! Kuten sitten taas naamakuvasta näkee niin omat lasit kyllä näkyvät tuolta alta jonkin verran. Kuitenkin aika läheltä saa katsoa, että ne näkyvät ja itseäni ei ainakaan asia haittaa. Tietenkin näkyvyyteen vaikuttaa millaiset lasit itsellä on ja minkä malliset Suncoversit valitsee. Voihan se olla, että jollain muulla yhdistelmällä omia laseja ei näy ollenkaan!

Mitä tulee käyttömukavuuteen niin mielestäni Suncoverseja on ihan mukava käyttää! Kyllähän ne tietenkin tuovat lisäpainoa omien lasien päälle. Omat lasini tuppaavat itsestäänkin valua nenää pitkin ja lisälasit eivät ainakaan auta asiaa. Toki kirjoitan kaiken tämän noin puolen päivän käyttökokemuksella, mutta aika nopeasti lasien pitämiseen tottuu ja varmasti mitä enemmän käyttöaikaa kertyy niin ei enää niitä sitten noteraa!

On kyllä ihanaa kun ei tarvitse siristellä enää auringossa! Sekin tuli huomattua, että näen terävämmin ja paremmin Suncoversien kanssa! :D Syytä en tiedä eikä optikkokaan asiaa valottanut vaikka ääneen kummastelin asiaa laseja sovittaessani. Olen myös tyytyväinen, että mukana tuli suojakotelo, jossa laseja on kätevä säilyttää.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen hankintaani ja voin suositella muillekin rillipäille, että käykäähän tutustumassa josko tässä olisi teillekin ratkaisu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)