keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Blogi-ilta Oskar Marinissa

- Kaupallinen yhteistyö Oskar Marinin kanssa -
Viime viikolla sain säihkettä tavalliseen torstai-iltaan sillä vaasalainen kultasepänliike Oskar Marin oli kutsunut joukon Blogivaasan bloggaajia viettämään iltaa heidän liikkeessään.

Ilta aloitettiin kuohuvalla ja pienellä Oskar Marinin historiikilla. Siitä selvisi mm. se, että yritys on ollut olemassa jo vuodesta 1898 asti! Silloin muuten Vaasa tunnettiin nimellä Nikolainkaupunki. Uusitut liiketilat löytyvät nykypäivänä osoitteesta Kauppapuistikko 13 eli 300 m päässä Vaasan torilta.

Täytyy kyllä kehaista, että Marinin tilat olivat todella hienot ja silmä lepäsi kaikkien ihanuuksien keskellä! Korujen esille laittoon on todellakin panostettu ja valikoimaan kuuluvia merkkejä ovat mm. Kalevala, Lumoava, Kohinoor, Syster P ja Edblad. 

Illan ohjelmaan kuului kuohuvan, naposteltavan ja kahden DJ:n soittaman musiikin lisäksi tietenkin korujen ihastelu ja tutkinta!

Paikalla olivat myös Edblad ja Syster P merkkien edustajat, jotka kertoivat meille molempien merkkien valikoimista ja ajankohtaisista asioista. Omaan makuuni iskivät enemmän ruotsalaisen Syster P:n naiselliset ja suhteellisen simppelit korut. Etenkin yllä olevassa kuvassa näkyvät rannekorut miellyttivät silmääni!

Illan aikana ihastelin myös Lumoavan, Viventyn ja Kalevalan kauniita koruja!

Käykäähän tutustumassa Oskar Marinin upeaan valikoimaan! Kannattaa myös seurata Oskar Marinin Facebook-sivuja, joilla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista. 

Blogi-illasta juttua löydät myös seuraavista blogeista: Mansikkatalossa, Sandra Emilia, Jenna W's Lifestyle, After The Storm, Tidstjuven ja Löytö, jonka blogista löytyy Edblad-arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)