sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Coolstuff.fi

- Kaupallinen yhteistyö Coolstuffin kanssa,
sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä -
*Coolstuff on verkkokauppa, josta löydät kaiken maailman härpäkkeitä, vekottimia, taloustavaroita ja vaikka mitä! Juuri kaikkea sellaista mitä todennäköisesti et aikuisten oikeasti tarvitse, mutta haluat silti.

Kun sitten affiliate-verkosto Adtraction haki bloggaajia yhteistyöhön Coolstuffin kanssa, tartuin heti tilaisuuteen!

Valinnan vaikeus oli suuri, sillä tuotteita löytyy vaikka millä mitalla! Tarkemmin sanottuna valikoimassa on kirjoitushetkellä 647 eri tuotetta. Tuotteiden hintahaitari on erittäin kohtuullisesta (2,90 e) suorastaan pöyristyttävään (2099,90 e).

Tässä kohtaa on myös hyvä muistuttaa *Coolstuffin joulukalenterista, jonka luukkujen takaa paljastuu tuotteita tarjoushintaan!

Toimituskulut ovat 4,90 e tilausmäärästä riippumatta ja toimitusaika on 3-4 arkipäivää. Maksutapoina käyvät mm. nettipankkimaksu ja lasku.


Ensimmäisenä haluan esitellä hauskat *Sneaker Socks-sukat eli sukat jotka näyttävät tennareilta! Yhden sukkaparin hinta on 6,90 e ja sukista on osta 3 maksa 2 tarjous! Käytännössä tämä tarkoittaa, että ostoskorissa yhden sukkaparin hinnaksi tulee 4,90 e.

Sukkia saa kahdessa eri koossa ja yllä olevassa kuvassa punaiset sukat ovat kokoa 37-44 ja turkoosit kokoa 35-40. Oma jalkani on kokoa 38-39 ja tykkäsin pienemmän koon istuvan omaan jalkaani paremmin. Ei isompi kokokaan hullumpi ollut, mutta ei istunut niin hyvin. Ukko, jonka jalka on kokoa 42, kokeili punaisia sukkia ja ne istuivat hänelle ihan mukavasti ja kuviokaan ei venynyt mitenkään tunnistamattomaksi jne.

Sukat ovat keränneet ihastelevia kommentteja niin työssä kuin vapaa-ajalla eli voin suositella!Toisena esittelyssä ovat *tyynykaiuttimet! Juu, luit ihan oikein! Nämä kaiuttimet siis laitetaan tyynyn alle, jolloin pystyt kuuntelemaan musiikkia/äänikirjaa/rentoutusnauhaa/jne ilman, että nukkumiskaverisi häiriintyy! Kaiuttumilla on hintaa 9,90 e.

Kaiuttimet kytketään kännykkään/mp3-soittimeen/jne 3.5 mm jakilla. Kaiuttimien äänenvoimakkuus on matala eli näitä ei siis pysty käyttämään minään bilekaiuttimina!

Sitä voisi kuvitella, että tuommoiset mulikat tuntuu tyynyn alta, mutta eivätpä vaan tunnu! Testasin kaiuttimia ihan tavallisella pallokuitutyynyllä ja jykevämmällä CPAP Max-tyynylläni ja molemmilla toimi yhtä hyvin! Todellinen tulikoe oli kuitenkin edessä kun jännitin kuuleeko tarkkakuuloiseksi itseään tituleeraava ukkoni kuuntelemaani musiikkia. Ei muuten kuullut mitään eli toimii!


Kyllä Coolstuffista kaikenlaista hyödyllistäkin saa ja tässä yksi sellainen tuote eli *marinadiruisku. Ruiskulla on hintaa 18,90 e (saatavilla osta 3 maksa 2-tarjous). Marinadiruiskulla saa siis marinadia ruiskutettua suoraan lihaan! Mukana on kaksi eri neulaa, toinen siivilöidylle ja toinen siivilöimättömälle marinadille. Ruisku on tehty ruostumattomasta teräksestä ja kestää konepesun.

Vielä ei olla käytännössä päästy tätä testaamaan, mutta odotukset on korkealla! Tällä ruiskulla on muuten aika eeppinen mainosvideo!


Taloustavara-linjalla jatketaan ja seuraavan esittelyssä on *Yogurt Cup eli jugurttikuppi. Tämän kupin avulla voit kuljettaa jugurtin ja myslin erikseen. Tai sitten voit keksiä kupille muita käyttötarkoituksia! Jugurttikupilla on hintaa 8,90 e.

Kuppia ei saa pestä koneessa, sitä ei saa mikrottaa eikä sitä ole tarkoitettu lämpimälle ruoalle. Käytännön testaus vielä odottaa, mutta suoritin vesitestauksen eli laitoin vettä molempiin osioihin ja hölskyttelin menemään. Vaikuttaisi siltä, että alaosa ei ole täysin tiivis, joten on suositeltavaa kuljettaa kuppia pystyasennossa! Saatavilla on myös vastaava 14,90 e maksava *Yo2Go-kuppi.


Lopuksi esittelyssä on ukon valitsema *Star Wars X-Wing pienoismalli. Pienoismallivaihtoehtoja löytyy muitakin ja tämä versio maksaa 8,95 e. Tässä kuvassa muuten tuo pienoismalli on väärinpäin eli jalusta ylhäällä kun en hoksannut kääntää edustavampaan asentoon :D

Osat siis tulevat tuollaisilla metallilevyillä, joista ne taitellaan irti hyyyyvin varovasti. Pakkauksen mukaan kokoamisessa ei tarvita liimaa, mutta osien katkeamisen yhteydessä liimalle tuli kyllä tarvetta. Suositeltavat työkalut ovat (eivät siis tule mukana) pinsetit ja pienet pihdit. Sorminäppäryyttä (nakkisormet älkööt vaivautuko) ja hyviä hermoja kyllä vaatii näiden kasaus! Ukolla meni kokoamiseen kaiken kaikkiaan n. 4-5 h eli tästä kyllä riittää pariksi illaksi näpertämistä! Vaikka sadattelua ja tuskastelua kuulin kokoamisen yhteydessä niin silti kuulemma kiinnostaisi kasata tällaisia lisää.


Jos joululahjat (tai miksei synttärilahjatkin) ovat vielä hukassa ja budjetti tiukalla niin tekemästäni yllä olevasta kollaasista löydät vinkkejä max 10 e hintaisista tuotteista! Kannattaa myös lisäksi käyttää Coolstuffin sivuilta löytyvää *Löydä joululahja-osiota, jossa pääset määrittelemään mm. budjetin ja avainsanoja lahjan saajasta.

Jos haluat olla varma, että saat tilauksesi jouluksi, kannattaa tilaus tehdä 17.12. klo 13 mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)