lauantai 17. tammikuuta 2015

Katsaus vuoteen 2014- Päivitetty 22.4.2018 - 
Toimimattomat linkit poistettu.

En olekaan aikaisemmin tehnyt tällaisia vuosikatsaus-postauksia, mutta halusin nyt kokeilla sellaisen kirjoittamista! Niin ja onhan se toki hyvä tapa nostaa esille vanhempia blogikirjoituksia ;D Näin jälkeenpäin kun katsoo blogiarkistoa niin tuntuu tapahtumaköyhältä kun jokaisen kuukauden kohdalla tekstejä on pääsääntöisesti yhden käden sormilla laskettava määrä. Kuitenkin täytyy muistaa, että pyrin pitämään postaukset ajankohtaisina eli poistelen niitä sitä mukaa kun vaikkapa tarjouksien ajankohdat menevät umpeen.

Tammikuussa vinkkasin myös miten pekoni on helppo valmistaa uunissa ja siitä lähtien tasaiseen tahtiin blogiini päädytään haulla miten tehdä pekonia uunissa. Tekstin/aiheen suosio on kyllä yllättänyt mut täysin! Tammikuun aikana myös suoritin itse kehittämäni Rainbow-haasteen, jossa ideana oli valmistaa ruokaa käyttäen vain Rainbow-tuotteita.

Vuoden alussa tein blogilleni myös Facebook-sivun, jonne kirjoitin seuraavanlaisen päivityksen:
Kirjoitampa tännekin saman mitä henk. koht. sivullenikin kun on niin aiheeseen osuva:
Tänään näin tulevaisuuden version itsestäni: mummon, joka oli rollaattori kiinni Cittarin (vielä kiinni olevissa) ovissa ja sadatteli, että niillä on kellot myöhäs, et pitäis aueta jo kun kello on jo hänen mukaansa 9 ja kun niillä on nyt niiiiin hyviä tarjouksia.


Helmikuussa toistin ruokahaasteen Pirkka-versiona ja testasin Buzzadorin kautta Watson-palvelua. Vaikka Watson oli kätevä palvelu niin sen käyttö kuitenkin loppui aika pian testijakson jälkeen. Tein itselleni/blogilleni Instagram-tilin. Aluksi olin vähän skeptinen sovelluksen suhteen, mutta nopeasti tykästyin vaikka en niin ahkera päivittäjä olekaan.
Maaliskuussa vierailin Maalahdessa Villa 31 sisustusliikkeessä [lopettanut sittemmin toimintansa] ja tein ostoksia, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Kyltti on edelleen ovessa ja säästöpossu käytössä! Kävin myös tutustumassa uuteen Palosaaren Kirppikseen. Kirppis oli mukava kokemus, mutta itselle kaukaisen sijainnin vuoksi uusintakäyntejä ei ole tullut montaa.

Huhtikuussa hermoja koeteltiin Biltemasta ostettujen pyörien kanssa. Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta kyllä kannattaa miettiä haluaako pyöränsä ostaa osissa. Buzzadorin kautta pääsin taas uuteen kampanjaan ja testissä olivat tällä kertaa Viledan hankaussienet. Sienet ovat olleet käytössä testijaksonkin jälkeen!Toukokuussa blogini sai  uuden ulkoasun! Aiempi pastellisävytteinen ulkoasu oli alkanut tympimään ja muutoksen lopputulokseen olin/olen itse tyytyväinen! Esittelin myös lukemani Laura Honkasalon kirjan Nuukaillen. Tykkään paljon lukemisesta, mutta kirja-arvostelujen kirjoittamisessa olen surkea!
Blogissani nähtiin myös vieraskirjoitus, jossa ystäväni Jessica esitteli höyrypuhdistinta. Lisäksi itse testasin uniapneamaskin puhdistukseen tarkoitettua pesuainetta.

Kesäkuussa esittelin Lifafactoryn lasipullon. Pullo on ahkerassa käytössä ja nykyään mulla on toinenkin erilaisella korkilla. Eli edelleen voin suositella! Kerroin myös Veikkaus-kortista ja juttu linkattiin jopa Veikkauksen FB-sivuilla! Kesähelteillä oli mukava testata Hopottajien kautta Del Monte Smoothie jääätelöitä!

Heinäkuussa oli taas kirjaesittelyn paikka kun lukuvuorossa oli Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi. Kirja herätti paljon ajatuksia ja pisti aika lailla stopin omille turhille vaateostoksille. Lisäksi esittelin Mäkkärin mobiiliaplikaation ja testasin Hopottajien kautta Nestlen uutuusmuroja.
Koin myös tarjoushaukan painajaisen.

Elokuussa lomailun lisäksi esittelin Wean Green lasikulhon. Kulho on edelleen kovassa käytössä eikä osoita mitään kulumisen merkkejä eli olen erittäin tyytyväinen ostokseeni! Kerroin myös miten itse säästän omassa arjessani.


Syyskuussa tempaisin ja hankin itselleni oman verkkotunnuksen! Oli tarkoitus asiasta kirjoittaa oikein erillinen postaus, mutta se vaan on jotenkin jäänyt. Eli jos ette ole huomanneet niin pidemmän kitsastelija.blogspot.fi osoitteen lisäksi blogiin pääsee kitsastelija.fi osoitteella!

Lokakuussa esittelin ResMedin uniapneamaskeja ja Insjön BagInBag organiserin. Laukku on edelleen ahkerassa käytössä ja on kyllä ollut hyvä ja kätevä! Lisäksi pitkästä aikaa tein konstipostauksen, jossa kerroin köyhän autoilijan penkinlämmittimestä.

Marraskuussa pääsin taas Hopottajien kamppikseen mukaan ja tällä kertaa testissä oli Myllyn Parhaan voitaikinataskut. Kerroin myös kärsiväni jonkinasteisesta kulutuskrapulasta ja kerroin samalla, että joululahjojen osto jää minimiin. Kuukauden kivoimmat jutut olivat ehdottomasti ensimmäinen blogitapahtumani, jossa olimme viettämässä iltaa Salkarissa ja lisäksi pyyntö liittyä Blogivaasaan! Blogivaasan kautta voi seurata 30 kpl Vaasan alueen blogeista! Blogivaasa on nyttemmin lopettanut toimintansa.

Joulukuussa vierailin ensimmäistä kertaa Duudsonit Activity Parkissa ja se oli kyllä kiva kokemus!  Joulun hengessä kerroin vinkin ajastetuista jouluvaloista. Ajastinta voi toki käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin jouluvaloihin! Joululahjojen oston jättäminen minimiin toimi muuten todella hyvin ja aion jatkaa sitä tulevina vuosinakin! Tosin sen verran aion joustaa, että vanhemmilleni aion hankkia jonkin (aineettoman) lahjan.

Tästähän tulikin yllättävän pitkä postaus! Vuodelle 2015 ei ole mitään suurempia suunnitelmia blogin suhteen, että samalla linjalla jatketaan. Vähän olen ulkoasuun tehnyt pieniä muutoksia, mutta mitään suurempaa remppaa ulkoasuun eikä sisältöön pitäisi olla luvassa. Haaveissa olisi tietenkin täysin oma palvelin ja päästä Bloggerin ikeen alta pois (että olisi oma "tupa", oma lupa), mutta se vaatisi sen verran tietoteknistä osaamista ja/tai rahaa, että jää nyt vielä mietinnän alle!

2 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia! Olen blogisi vakkarilukija ja paljon mielenkiintoista asiaa oli viime vuonna. Toivottavasti tästäkin vuodesta tulee yhtä hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :) Toivottavasti tosiaan tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin viime vuodesta!

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)