torstai 6. marraskuuta 2014

Hopottajat: Myllyn Paras voitaikinataskut


 Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi! Kuvat olen ottanut itse, kursivoidut tekstit Hopottajien kampanjasivulta.

- Päivitetty 22.4.2018 -
Toimimattomat linkit poistettu ja Hopottajien logo päivitetty.

Tällä kertaa pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa maisteltiin Myllyn Parhaan uusia voitaikinataskuja. Aikaisemmin olen Hopottajien kautta maistellut Nestlen uutusmuroja, Del Monte Smoothie uutuusjäätelöitä ja pitaleipälastuja, katsellut elokuvia&sarjoja ja maistellut mehuja. Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.

Myllyn Paras Voitaikinataskulla valmistat nopeasti ja helposti niin suolaiset kuin makeatkin tarjoilut kahvipöytään tai omaan herkutteluun! Tuote on valmistettu ensiluokkaisesta voitaikinasta ja muotoiltu valmiiksi taskumalliin. Valmistat taskut uunissa 15 minuutissa, jonka jälkeen voit helposti täyttää taskut valitsemallasi makealla tai suolaisella täytteellä. Halutessasi voi voidella taskut enne paistoa ja ripotella päälle esimerkiksi siemeniä tai raesokeria. Jäähtyneet taskut avaat helposti ilman veistä ja vain mielikuvitus on rajana kuinka haluat taskut täyttää ja tarjoilla.

Voitaikinataskuja voit ostaa kaikista Stockmanneista ja hyvin varustelluista Prismoista, S-marketeista, Citymarketeista ja K-supermarketeista. Paketti voitaikinataskuja maksaa n. 3.00-3.40 e.

Myllyn Paras Voitakinataskut ovat siis raakapakaste, jotka valmistetaan uunissa. Taskut kannattaa nostaa leivinpaperille sulamaan siksi aikaa kun uuni lämpenee. Taskut paistetaan 225 asteisessa uunissa toiseksi alimmalla tasolla 15-20 min. Ennen täyttämistä taskujen kannattaa antaa jäähtyä 5-15 min. Taskut saa helposti auki joko veistä apuna käyttäen ja ilman veistäkin pitäisi saada hyvin auki.

Itse tuli paistettua kiertoilmauunissa hiukan liian pitkään ja taskuista tuli varsin rapsakoita. Tällä kertaa päädyimme ukon kanssa makeisiin täytteisiin. Itse tein oman version banoffeesta ja laitoin sisälle banaanisiivuja, kermavaahtoa ja kinuskikastiketta. Ukko laittoi omiinsa mansikoita, kermavaahtoa ja kinuskikastiketta. Muutama tasku jäi vielä pakkaseen, että voidaan myöhemmin kokeilla jotain suolaista täytettä.

Nämä kyllä valmistuivat nopeasti ja helposti! Tosin mitä itse voitaikinataskun makuun tulee niin ihan en itse täysin vakuuttunut ja ukkokin oli sitä mieltä, että aika mautonta oli. Ehkä tuo liikapaisto vaikutti mielipiteeseeni, että olisin tykännyt vähän pehmeämmistä taskuista. Seuraavalla kerralla pitää olla siis tarkempi paistoajan kanssa! Itse en niin paljoa tällaisten taikinoiden kanssa säädä, että en tiedä mitä eroa tällä nyt sitten on lehtitaikinalevyihin? Nämä taskut ovat ihan oiva vierashätävara pakkasessa olettaen, että täytettäkin sitten löytyy.

Lopuksi vielä tuttuun tapaan muutamia muiden mielipiteitä voitaikinataskuista: Elämä on ihanaa, Mökkihöperönpöperöt, Tellervon testinurkka ja Tuotetestit.


Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP7234 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)