sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Buzzador: Vileda hankaussienet

Päivitys 8.10.2017:
Toimimattomat linkit poistettu ja Buzzadorin logo päivitetty. Kerrottakoon myös, että kaksi näistä sienistä (keraamisen lieden puhdistussieni ja Power Inox) on edelleen aktiivisessa käytössä.

Tällä kertaa sain Buzzadorin kautta kokeiltavaksi Viledan hankaussieniä. Buzzador on suosittelupalvelu, jonka kautta saat tuotteita testattavaksi maksutta ja vastineeksi sitten "buzzaat" eli kerrot tuotteista ystävillesi, perheellesi, tuttavillesi yms. tai tässä tapauksessa bloggaat aiheesta. Buzzador-jutuista voit lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä ja postauksesta löydät myös liittymisohjeet jos Buzzaus kiinnostaa! Kaikki Buzzador-postaukset löydät kun valitset sivun vasemmasta reunasta Aiheet-laatikosta sanan Buzzador.Sain testattavaksi kolme erilaista hankaussientä ja tässä vähän tuloksia ja mielipiteitä! Kursivoidut esittelytekstit on kopioitu Buzzadorin kamppissivuilta.

Vileda® Active Scrub keraamisen lieden puhdistussieni

Keraamisen lieden puhdistussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Sinisellä mikrokuitupuolella poistetaan irtolika ja rasva. Mikrokuidun etuja: puhdistaa rasvaistakin likaa, jopa ilman puhdistusainetta, ja se kuivaa lieden pinnan tahroja jättämättä. Lopputuloksena raidaton, kuiva ja puhdas lieden pinta. Näin liesi pysyy pidempään uudenveroisena. Ihmeisiin sieni ei silti pysty, mikäli lieden pinta on vaurioitunut ja pinttynyt - tätä se ei pysty korjaamaan. Soveltuu ainoastaan keraamisten ja induktioliesien puhdistamiseen.

Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, mutta en nyt kokenut tätä sientä merkittävästi paremmaksi kuin tavallinen pesurätti. Tosin mikrokuitupuoli on kätevä kuivaamiseen. Mukana tulleessa esitteessä sanottiin, että sieni toimisi hyvin jopa ilman puhdistusaineita, mutta kyllä itse laitettiin puhdistusainetta.

Vileda® Active Scrub hankaussieni 2 kpl/pakkaus 

Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia.

Hiukan jännitti hangata karhealla puolella teflonia, mutta ei tullut naarmuja ja jälki on puhdasta! Astianpesukone ja tiskiharjakin ovat kyllä tähän mennessä pystyneet hyvään lopputulokseen, mutta tykkäsin kun sienellä sai jotenkin paremman tuntuman pestessä. Esitteessä sanotaan, että puhdistusaineita ei tarvita lainkaan, mutta käytin itse muutaman tipan Fairya.


UUTUUS! Vileda® Power Inox 2kpl/pakkaus

Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin. Grillimestarin hankaussienivalinta!

Parhaan säästin viimeiseksi! Tämä hankaussieni oli nimittäin varsinainen ihmeidentekijä! Katsokaa nyt miten ryönäinen tuo uuninpelti on ja miten puhdas siitä tuli (kuvausolosuhteet nyt vähän muuttaneet värejä, mutta kuitenkin)! Enkä käyttänyt edes mitään pesuaineita! Kuvasta kyllä näkyy, että etenkin reunoilla on vielä likaa, mutta se johtuu kyllä omasta huolimattomuudesta. Varmasti olisivat kaikki liat lähteneet jos olisi jaksanut joka millin hangata puhtaaksi. Tätä sientä voin kyllä todellakin suositella!

2 kommenttia:

  1. Teflonkattiloita/pannuja ei saa muuten pestä tiskiharjalla koneessa, ne syö sitä pintaa. Aina sienellä niin pysyy hyvänä. Muutama pannu menny pilalle ennenkuin uskottiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän kyllä ettei niitä sais pestä tiskikonees, mut minkäs teet kun on laiska! :D Nykyset on kyllä kestäny hyvin tiskikonetta, mut ehkä pitänee aktivoitua ja ruveta peseen ne tolla sienellä!

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)