lauantai 7. kesäkuuta 2014

Veikkaus-kortti


Ilmaisella Veikkaus-kortilla saa omat pelivoitot vaivatta talteen. Veikkaus-korttia voi käyttää pelatessa kaikkia Veikkauksen pelejä raaputusarpoja lukuun ottamatta. Kortilla voi pelata kätevästi myös omia suosikkirivejään. 

Kortin haltija on Veikkauksen kanta-asiakkaana oikeutettu lukuisiin etuihin sekä osallistumaan viikoittaisiin kanta-asiakasarvontoihin. Veikkaus-kortilla pääsee esimerkiksi kaksi yhden hinnalla moniin näyttelyihin, uimahalleihin sekä joka tiistai kotimaisiin elokuviin. Useiden museoiden ovet aukeavat Veikkaus-korttilaisille ilmaiseksi tiettyinä viikonpäivinä. Kanta-asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa etuhintaan lippuja keikoille, festareille, otteluihin ja muihin tapahtumiin. Yksi kanta-asiakkaille tarjottava etu on myös VeikkausTV, jonka kautta voi katsoa 
veikkaus.fi:ssä huippu-urheilua.

Veikkaus-kortista on siis paljon muutakin hyötyä kuin mahdollisten pelivoittojen talteen korjaaminen! Kortin hankkiminen edellyttää tosin hieman vaivannäköä eli pitää rekisteröityä Veikkauksen sivuille pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen voit pelata Veikkauksen pelejä netin kautta ja saat tosiaan käyttöösi Veikkaus-kortin etuineen. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös osallistua kanta-asiakasarvontoihin, joissa palkinnot vaihtelevat viikoittain tuotepaketeista matkapalkintoihin.

Esimerkkejä kirjoitushetkellä voimassa olevista eduista:
- Keskiviikkoisin pääsee ilmaiseksi sisään mm. Tekniikan museoon, Suomen lasimuseoon ja Suomen käsityön museoon.
- Keskiviikkoisin Kiasmaan ja Museokeskus Vapriikkiin pääsee kaksi yhden hinnalla
- Edullisemmat liput Kaustisen Komediakesä-tapahtumaan  18.-19.7.
- Keskiviikkoisin pääsee kaksi yhden hinnalla Ui kesäksi kuntoon-kampanjaan kuuluviin uimahalleihin (Vaasan uimahalli mukana!)
- 3.50 e alennus kaikista Sirkus Finlandian näytösten normaalihintaisista lipuista
- Valikoituina päivinä kaksi yhden hinnalla HopLopiin (tulevat päivät to 26.6, to 31.7 ja to 28.8.)
- 2-5 euron alennus useiden ympäri Suomen teattereiden ma-to näytöksistä (mukana myös Wasa teater ja Seinäjoen kaupunginteatteri)

ps. Veikkaus-kortin edut kannattaakin ottaa nyt huomioon mahdollisia kesälomareissuja suunnitellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)