sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Hopottajat: Del Monte Smoothie

Päivitys 8.10.2017:
Hopottajien logo päivitetty ja toimimattomat linkit poistettu 

Kuvat olen ottanut itse, kursivoidut tekstit Hopottajien kampanjasivulta.

Tällä kertaa pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa maisteltiin Del Monte Smoothie uutuusjäätelöitä. Aikaisemmin olen Hopottajien kautta maistellut Fazerin pitaleipälastuja, katsellut elokuvia&sarjoja ja maistellut mehuja. Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.

Del Monte tuo kauppoihin kesän herkullisimman uutuuden! Kevyen raikkaat Del Monte Smoothiet löydät kaupan jäätelöaltaasta. Maidottomassa smoothiepuikossa yhdistyy jäätelön ja smoothien parhaat ominaisuudet, eikä vastaavaa tuotetta ole ennen markkinoilla ollut. Del Monte Smoothien suutuntuma on pehmeän jäätelömäinen, eikä lainkaan hileinen kuten sorbetissa tai mehujäässä. Makuvaihtoehtoina makea mango sekä raikas vadelma. Del Monte Smoothiet sisältävät jopa 25-30 % aitoa marjaa tai hedelmää, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat täysin laktoosittomia.

Del Monte Smoothiet löydät parhaiten isoimpien päivittäistavarakauppojen pakastealtaista monipakkausjäätelöiden kohdalta. Smoothiet myydään 3 kpl paketeissa ja paketti maksaa n. 3,99 - 4,99 e.


Del Monte Smoothie – Vadelma

Raikkaan vadelmasmoothien valmistukseen on kelpuutettu vain laadukkaimmat marjat. Täydellinen kevyt ja rasvaton välipala tai jälkiruoka, jonka voit nauttia hyvällä omallatunnolla! 
Ainesosat: vesi, vadelmasose (25 %), sokeri, glukoosisiirappi, mustaherukkasose (3,7 %), värit (antosyaanit, punajuuriväri, kurkumiini), sitruunatäysmehutiiviste), stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), limetäysmehutiiviste, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.

Vadelmajäätelössä on kaloreita muutes vain 81 (ja mangojäätelössä 100). Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Ingmanin Kingis-puikossa ja perussuklaatuutissa on molemmissa 190 kaloria, Jättis nougat-tuutissa 340 kaloria ja Ampparit-mehujäässä n. 79 kaloria.

Näistä kahdesta mausta vadelmasta tuli oma lempparini. Maku oli loppua kohden ehkä jopa hieman liian vahva eli sopii niille, jotka tykkäävät notta makua löytyy!Del Monte Smoothie – Mango

Makeassa mangosmoothiessa on käytetty intialaista Alphonso mangolajiketta, joka on tunnettu makeudestaan. Del Monte Mangosmoothie valittiin parhaaksi tämän kesän 10 uutuusjäätelön joukosta K-RuokaPirkka -lehden makutestissa!
Ainesosat: vesi, mangosose (30 %), sokeri, glukoosisiirappi, stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), värit (annattouute, kurkumiini), dekstroosi, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.


Mangokin oli aivan hyvää vaikka vadelmasta tulikin lemppari. Mango tuntui maistuvan aluksi ihan liian voimakkaalta ja epäilin etten pysty syömään jäätelö loppuun asti, mutta maku sitten tasaantui ja oli ihan hyvää.

Yhteenvetona todettakoon, että aivan kelvollisia jäätelöitä ja ukko ainakin totesi, että syö mieluummin smoothie-jäätelöitä kuin kermajäätelöitä, koska koki ne raikkaampina (raikkaudesta olen samaa mieltä). Jäätelöpuikoilla oli myös mukavasti kokoa eli ihan hetkessä jäätelöitä ei tullut syötyä. Melko arvokkaan hintansa vuoksi näitä ei varmaan tulla kovin useasti ostamaan, mutta kyllä varmaan muutaman kerran tämän kesän aikana.

Lopuksi vielä tuttuun tapaan muutamia muiden mielipiteitä Del Monte Smoothieista: Lady and the tramp, Herkkuja pakastimeen kotikoneella ja Minäkö keski-ikäinen?


Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP7234 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)