sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

McDonald’s Suomi–mobiiliapplikaatio


Kuinka applikaatio toimii?
Yksinkertaisesti ja nopeasti. Löydät mm. hinnaston, lähimmän McDonald’s-ravintolan, ravintoarvot ja allergiatiedot muutamalla klikkauksella. Lisäksi saat ainoastaan mobiilikäyttäjille suunnatut ainutlaatuiset edut. Kaikki täysin ilmaiseksi. 

Sovelluksen avulla voit tosiaan löytää lähimmän Mäkkärin tai selata ruokavalikoimaa yms. Halusin sovelluksesta kertoa lähinnä etujen ja tarjouksien takia! Eli sovelluksen kautta löydät aterioita halvempaan hintaan tai tuotteita kaupan päälle. Sovelluksesta löytyy myös kahvikortti eli kun ostaa 5 kahvia niin saa kuudennen ilmaiseksi.

Kirjoitushetkellä tarjouksissa on jalkapallon MM-kisoihin liittyviä ateriatarjouksia ja sitten muutama "ilmaistarjous". Täysin ilmaisesta ei voi kuitenkaan puhua sillä nämä tarjoukset vaativat ostamaan jotain muuta. Esim. mansikka- tai omenapiirakan saadakseen pitää ostaa ateria (ei kuitenkaan Happy Meal). Mini McFlurryn saa kun ostaa Happy Mealin ja jonkun toisen aterian.

Tarjouksen käyttäminen tapahtuu avaamalla kyseinen tarjous ja näyttämällä puhelinta kassalla. Myyjä (tai tarjouksen käyttäjä itse pyydettäessä) "pyyhkäisee" näytöltä tarjouksen pois eli tarjous on siten käytetty. Tarjousten uusiutumisesta/vaihtumisesta en tiedä kun ei ole tullut paljon käytettyä. Onko kellään parempaa tietoa?

Sovellus on saatavissa iPhonelle ja Andoird- ja Windows-puhelimille. Sovellusta suosittelisin sellaisille, jotka muutenkin käyvät Mäkkärissä ja haluavat joskus jotain pientä extraa kaupan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)