tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tarjoushaukan painajainen
Olin tänään pitkästä aikaa Seinäjoella shoppailemassa pikkusiskoni kanssa (joka muuten löysi vaikka mitä ja minä en mitään). Shoppailureissujen vakioksi on jostain syystä vuosien varrella muodostunut se, että ihan viimeiseksi käydään aina Citymarketissa. Tällä kertaa päätettiin mennä Joupin Citymarketin sijaan uudempaan Päivölän Citymarketiin.

Ja voi että mikä tarjoushaukan painajainen paljastuikaan! Varmasti jo yllä olevasta kuvasta päättelittekin, että tarjousta pukkas toisen perään ja mitään en voinut ostaa!! Syynä oli siis pihalla vallitseva tuskastuttava helle ja ei-ilmastoitu pyörillä kulkeva pikkusaunani ja kylmälaukun puuttuminen (kotimatkakin reilusti yli tunnin kestoinen). Olihan siinä puolensa, että säästipä rahaa, mutta kun olis niin halvalla saanut kaikkea kivaa! :D

5 kommenttia:

 1. OMG, mä oon käynyt euron päivien tarjouksia hounaamassa vain Joupin Cittarissa, pitääkö huomenna tehdä seikkailureissu Päivölään! Tai ei... En voi mennä, jos vahingossa eksynkin Vallila-hyllylle ja nään punaisia lappuja.... :D Ja itseasiassa pakastinkin on jo täynnä.... Juu, ei mun kannata mennä! :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sullon hyvä itsehillintä! :D Eikö sulla kohta ala olla jo kaikki mahdollinen mitä Vallila on tehny??? :D

   Poista
 2. Hoi vaasalaiset, me emme lähde ostoksille Seinäjoelle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No emme ainakaan helteillä ilman kylmälaukkua ;D Mutta noin muuten on mukava vähän päästä näkemään muitakin maisemia!

   Poista
  2. Siis oikeesti, miksi veisimme euromme johonkin toiseen kaupunkiin? Ajatelkaapa oman kaupunkimme yrittäjiä, kun he lukevat tekstiä, jossa ylistetään naapurin tarjouksia! Eipä ole ihme, että liikkeitä lopetetaan, kun oma väki ajelee(!) naapuriin ostoksille.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)