keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ostoskärryssä: Wean Green Meal BowlKEMIKAALITON VALINTA:
- lasista ei liukene haitta-aineita tai niiden makua ruokiin.
- esimerkiksi salaatti myös säilyy lasirasiassa rapeampana kuin muoviastiassa.

LAADUKAS:
- kestävää lasia—erittäin näppärä kansi, jossa silikonitiiviste.
- tuotteet valmistaa glasslock - maailman suurin ja tunnetuin karkaistun lasin valmistaja.

EKOLOGINEN:
- hyvällä hoidolla pitkäikäinen —ei muovituksia pakkauksissa
- kierrätettävä materiaali
- ei muovijätettä luontoon tai valtameriin

- HELPPOA
- rasiat ja niiden kannat voi puhdistaa vaivattomasti astianpesukoneessa.
- ne ovat mikroaaltouunin kestävää karkaistua turvalasia. (lähde)


Lifefactory lasipullon ostamisen jälkeen halusin ulottaa lasi-innostukseni myös eväsrasioiden maailmaan. Olin kyllästynyt siihen miten muovikippoihin tuntui aina jäävän kaikenlaisia hajuja, tahroja ja makuja. Lifefactorylla on myös aivan ihania lasisia säilytysastioita, mutta niitä ei valitettavasti saa Suomesta. Varmistin tämän Lifefactory-tuotteiden maahantuojafirmalta, josta minulle vinkattiin Wean Greenin tuotteista.

Tiedonhakuni perusteella päädyin sitten tilaamaan 720 ml kokoisen Meal bowlin Ruohonjuuren verkkokaupasta hintaan 15,50 e. Wean Greeniltä löytyy eri kokoisia ja värisiä astioita, mutta itse halusin reilumman kokoisen astian, jossa on hyvä kuljettaa töihin eväitä. Tilasin alunperin vihreän version, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi vaihdoin tilaukseni oranssiin.Meal bowlin ilmoitettu koko on 720 ml, mutta omien testauksien kautta suurin nestemäärä mitä olen onnistunut astiaan mahduttamaan on 7 dl ja sekin niin, että astia on ihan piripintaan täynnä. Käytännössä nestemäistä ainetta meal bowliin kannattaa laittaa vain n. 6 dl, että kannen saa kiinni ilman, että mitään pursuaa ulos. Joten astian vetoisuuteen olen kyllä vähän pettynyt, mutta kyllä tuohon ruokansa on saanut mahtumaan.

Meal bowlin voi laittaa ilman kantta mikroon eli ruoan voi kätevästi lämmittää astiassa. Uuniin astiaa ei kuitenkaan saa laittaa. Kannen ja astian saa laittaa astianpesukoneeseen. Itse olen astiaa pessyt käsin ja hyvin on lähteneet kaikki hajut eikä edes tomaattikastike aiheuta mitään värjäytymiä eikä sivumakuja.

Koska kyseessä on lasiastia (karkaistua turvalasia) niin meal bowl on aika painava. Varsinkin jos ottaa tämän ja Lifefactory-pullon mukaan töihin niin eväskassi on kyllä varsin painava :D

Kansi on kyllä todella tiivis! Välillä en meinaa saada edes aukaistua sitä kun on tarttunut niin tiiviisti kiinni! Klipsu-systeemi on kyllä periaatteessa hyvä ja pitävä ratkaisu, mutta vähän epäilyttää, että alkavatko klipsut ajan saatossa väsyä ja sitten toimia huonommin. Ainakaan vielä ei ole mitään väsymisen merkkejä havaittavissa, mutta toisaalta tämä ei ole ollut minulla niin paljon vielä käytössä.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen meal bowliin! Kallishan se oli (15,50 e), mutta hyvin säilytettynä luulisi kestävän käytössä vuosikausia! Jos kiinnostuit niin parhain valikoima Wean Greenin tuotteita löytyy Ruohonjuuresta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)