maanantai 7. heinäkuuta 2014

Hopottajat: Nestle Shredded Wheat


Tällä kertaa pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa maisteltiin Nestlen uutuusmuroja.  Aikaisemmin olen Hopottajien kautta maistellut Del Monte Smoothie uutuusjäätelöitä ja pitaleipälastuja, katsellut elokuvia&sarjoja ja maistellut mehuja. Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.

Herkullinen aamun aloitus tai iltapäivän pelastus

Nestle Shredded Wheat uutuusmurot ovat kuitupitoisia täysjyvävehnätyynyjä, jotka sisältävät herkullista vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Murot on kehitetty osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Nestlen Shredded Wheat murot ovat oivallinen aamupala ja ne käyvät loistavasti myös välipalaksi. Murot maistuvat erilaisten maitotuotteiden, kuten maidon, jogurtin tai rahkan kanssa tai niitä voi napostella niitä sellaisenaan.
67 % täysjyvävehnää ja 23% marjasosetta.

Ensivaikutelmani muroista oli, että ne näyttävät uskomattoman kuivilta ja kovilta. Ensimmäinen puraisu kuitenkin osoitti, että murot olivatkin yllättävän pehmeitä. Kuivia kylläkin marjatäytteestä huolimatta.

Alla muutamia kuvia miten muroni nautin. Itse en koskaan ole ollut maito & murot-yhdistelmän ystävä (enkä oikeastaan murojen ylipäätään), joten itse käytin jugurttia erilaisine lisukkeineen. Murotyynyt vettyivät sangen nopeasti jugurtissa aika mössöksi ja se onkin makuasia tykkääkö siitä vai ei.Mitä sitten tulee marjatäytteeseen tulee niin omasta mielestäni maku on aika teollinen. Liian makea ja hallitseva. Siispä täytyy nyt todeta, että tuli vastaan ensimmäinen suosittelumedian tuote, josta en itse niin piitannut. Ukonkaan mielestä ei ollut niin hääppöisiä ja meidän talouteemme näitä ei tulla ostamaan. Harmi sinänsä, odotin innolla näiden testaamista ja odotin, että olisin saanut jotain vaihtelua aamupaloihin. Mutta tällä kertaa näin.

Voisin kuvitella murojen sopivan sellaisille, jotka laittavat normaalisti hilloa muroihinsa tai jotka tykkäävät makeista muroista. Nämä Nestlen uutuusmurot löytyvät kauppojen murohyllyiltä ja paketilla on hintaa n. 4,70 e. Kiinnostuneet voivat lukea vielä tarkempia tietoja muroista täältä.

Lopuksi vielä tuttuun tapaan muiden mielipiteitä kyseisestä tuotteesta: Markanpilkkuja, Erakkorapu, Tiitu testaa ja Kaloriinan kamari.


Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP38150 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)