sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Blogi-ilta Salkarissa

- Kaupallinen yhteistyö Salkarin kanssa -
Kaikki kuvat olen ottanut itse ja ne saa klikkaamalla suuremmaksi!

Torstai-iltana oli ohjelmassa jotain tavallisesta poikkeavaa! Nimittäin Vaasan Alueen Bloggarit FB-ryhmän kautta oli järjestetty cocktail-ilta kultasepänliike Salkarissa. Tarjolla oli kuplivaa juomaa ja pientä suolapalaa. Oli mukava päästä tapaamaan saman alueen bloggareita ja ihastelemaan Salkarin kattavaa valikoimaa.

Saimme kuulla Salkarin pitkästä historiasta ja opin, että Salkari on perheyritys joka toimii jo viidennessä sukupolvessa! Hiljattain uudistettu myymälä löytyy Rewell Centerin toisesta kerroksesta ja valikoimaan kuuluvat korut, kellot, lahjatavarat ja tietenkin myös kihla -ja vihkisormukset. Heillä on myös nettikauppa. Salkarissa kehaistiin, että heidän patterinvaihtopalvelu on Vaasan nopein ja useimmiten asiakkaalle vaihdetaan patteri asiakkaan odottaessa. Salkari on myös valtuutettu Polar-sykemittareiden huoltopiste. Salkarin kotisivuille/nettikauppaan pääset TÄÄLTÄ.

Valikoimaa oli vaikka millä mitalla, mutta erityisesti meille esiteltiin Thomas Sabon Karma Beads-koruja (yllä olevassa kuvassa vasemmalla). Monelle on varmastikin tuttu konsepti, että rannekoruihin kerätään erilaisia helyjä/charmeja. Thomas Sabolla positiivisen energian Karma Beads-helmiä voi kerätä kaulakoruun, rannekoruun ja korvakoruihin. Eri helmet edustava eri asioita/vaikutuksia/tunnetiloja ja niistä voi sitten yhdistellä mieleisensä kokonaisuuden. Niin hienoja kun kaula- ja rannekorut olivatkin ja ideaankin tykästyin niin säästöbloggaajaa mietityttävän hinnan takia jatkan hyvän karman keräämistä muilla keinoilla.

Toisena omaan silmään osuivat Rock by Sweden-korut (kuvassa oikealla ylhällä). Oma tyylini ei kyllä ole mitenkään rokahtava, mutta silti rouheat korut miellyttivät silmää.

Ihan tyhjin käsin en blogi-illasta lähtenyt vaan ostin kukkaroystävälliset korvakorut vähän alle 10 e hintaan. Nämä eivät kuulu mihinkään mallistoon, mutta varmasti Rock by Sweden-mallistolla oli jotain osaa siihen, että miksi juuri nämä korvikset lähtivät mukaan!

Kiitos Salkarille ja bloggaajatovereille mukavasta illasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)