sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Insjö bag organiser

- Kaupallinen yhteistyö Insjön kanssa,
sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä - 

Insjö bagInbag laukut on suunniteltu helpottamaan elämän pienissä ärsytyksissä. Me autamme järjestämään käsilaukkujen tärkeät, jokapäiväiset esineet ja löytämään ne nopeasti. Insjö laukkua käyttämällä myös käsilaukkujen vaihtaminen on helppoa, kaikki oleellinen seuraa mukana etkä enää ikinä unohda mitään toiseen käsilaukkuun! Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagInbag laukkujen ja tuotteiden mukana.Insjö valmistaa siis laukkujen sisälle laitettavia laukkuja, jotka helpottavat käsilaukun sisällön organisointia ja laukkujen vaihtamista! Insjöltä sain testiin isomman koon (hinnat välillä 39-44 e) eli Saimaa Tuulen ja väriksi valitsin Hot Coral'in (väri näyttää heidän nettisivuillaan punertavalta, mutta livenä väri on enemmänkin oranssin puolelle taittuva). Laukun pinta on helposti puhdistuvaa ja pestävää nailonia, logo-tunnus ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.

Tilaa ja taskuja tästä laukusta löytyy vaikka millä mitalla! Lisäksi laukun sivuilla on vielä tilaa vaikkapa papereille yms.
Mainiosti siis saan omat tavarani mahtumaan bagInbagiin! Se myös mahtuu omaan käsilaukkuuni sopivasti. Laukkujen vaihto on vaivatonta ja helppoa kun saa vain siirtää bagInbagin laukusta toiseen. Suurinta hyötyä koen kuitenkin siitä, että nyt tiedän tasan tarkkaan missä tavarani ovat eikä tarvitse esim. avaimia aina metsästää pitkin laukun pohjaa! Tietenkin tämä tuo laukkuun vähän lisäpainoa (280 g), mutta en ole kokenut siitä mitään ongelmia.

Saatavilla on siis pienempikin koko jos käyttää pienempiä laukkuja (hinnat välillä 31-36 e). Insjön nettikaupasta löytyy myös laukkuun  sopiva avainrengas avainten kiinnittämiseen ja nahkaisia johdon pidikkeitä, joilla esim. laturin tai kuulokkeiden johdot pysyvät järjestyksessä.

Insjön bagInbagia voin suositella niille, jotka ovat kyllästyneitä sotkuiseen laukkuunsa ja siihen operaatioon mikä pitää tehdä kun haluaa vaihtaa laukusta toiseen!

-> *Insjö <-

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)