sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Haluatko hiusmalliksi?


- Päivitys 22.4.2018 -
Tarkistettu, että ainakin kaikki julkisena näkyvät hiusmallisivustot ovat vielä toiminnassa ja aktiivisia.

Tämän jutun tilalla oli alunperin vinkkaus vain yhdestä Facebookissa toimivasta hiusmallisivustosta, mutta olen kokenut valaistuksen, että aiheeseen liittyen on useampiakin sivuja (kiitokset isosiskolle!).

Tässä siis listaa Facebookista löytyvistä hiusmalleja (ympäri Suomen) hakevista sivustoista/ryhmistä. Nämä hiusmallihommat eivät muuten sitten ole pelkästään naisten juttu, vaan myös miehiä kaivataan malleiksi! Hiusmalliksi halajavalla kannattaa olla ennakkoluuloton ja rohkea asenne, sillä lopputulos voi olla vaikka mikä! Ilmaisen muodonmuutoksen lisäksi usein lisäpalkaksi saa myös hiustuotteita.
 

Bonusvinkkinä mainittakoon, että hiusmallihauista ilmoitetaan usein myös paikallis(ilmaisjakelu)lehdissä, joten niitäkin kannattaa pitää silmällä jos hiusmallihommat kiinnostaa!

-> Hiusmalliksi <-
Hiusmalliksi on SKT Academyn hiusmallihakusivusto. Facebook-sivuillamme ilmoitamme hiusmallihauistamme eri kaupungeissa. Pääsääntöisesti haemme eri kaupungeista 17-35 -vuotiaita naisia ja miehiä, kaikenlaisia persoonia ja hiustyylejä. Haemme malleja eri kursseille kuten leikkaus-, väri- ja kampauskursseille. Haemme myös malleja näytöksiin ja kuvauksiin.

Kaikenikäiset ja kokoiset hyvähiuksiset naiset ja miehet tämä sivusto on sinulle mikäli haluat hiusmalliksi. Haemme ympäri vuoden hiusmalleja monenlaisiin tapahtumiin ja tarkoituksiin. Tarvitsemme näytöksiin ja koulutuksiin reippaita, iloisia hiusmalleja. Täällä ilmoitamme miten toimia ja milloin meillä on tarvetta juuri sinulle!

Cutrin on Lumene Oy:n tuotemerkki ja tässä ryhmässä he etsivät hiusmalleja.
Suljettu ryhmä, johon pitää laittaa liittymiskutsu.

-> KC Models <-
KC Professional -koulutustiimi hakee hiusmalleja mm. hiusmuotikuvauksiin, näytöksiin ja koulutustilaisuuksiin ympäri Suomen. Sivustolta saat aina tuoreimmat tiedot kaikista tapahtumista ja tilaisuuksista, joihin etsimme malleja. Tarvetta on kaikille hiuspituuksille ja väreille. Upeiden hiusten lisäksi saat kiitokseksi KC Professional -tuotepaketin.
Hiusmalliksi Studio Highlightin tapahtumiin, kilpailuihin ja messuille! 
Suljettu ryhmä, johon pitää laittaa liittymiskutsu.

Suljettu ryhmä, johon pitää laittaa liittymiskutsu.
Tule IdHAIRille hiusmalliksi! Seuraa sivustoa, niin saat kuulla tulevista koulutuksista ja voit päästä hiusmalliksi.
Haemme jatkuvasti hiusmalleja tilaisuuksiimme ympäri Suomea.

L'Oréal Professionnelin hiusmallit sivulla etsimme ennakkoluulottomia ja muutokselle avoimia hiusmalleja erilaisiin tapahtumiin, näytöksiin ja koulutuksiin. Ilmoitamme sivulla tulevista hiusmallikatselmuksista ja muista hiusmallitarpeista.


Jos jokin jäi puuttumaan tai tulee muuta oleellista mieleen aiheeseen liittyen, niin vinkatkaa ihmeessä kommenteissa!

7 kommenttia:

 1. Miksi ikähaarukka on noin pieni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä kysymys, johon en valitettavasti tiedä vastausta. Eipä muuten näytä tuolla sivulla olleen nyt paljonkaan aktiviteettiä :/

   Poista
 2. Kyllä esimerkiksi KC hakee välillä varttuneempiakin malleja! Kirjoitin kans aiheesta tammikuun alussa! :)

  VastaaPoista
 3. http://kalliorinne.blogspot.fi/2015/01/haluatko-hiusmalliksi.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Ollaan näemmä täysin samalla otsikollakin asiasta kirjoitettu! :D Nuossa vanhemmissa kommenteissa viitattiin siihen, että SKT Academylla on noin pieni ikähaarukka. Mutta se on kyllä hyvä, että varttuneempiakin hiusmalleja kaivataan eri firmoissa!

   Poista
  2. riittääkö hiusmalliksi pelkät hiukset vai katsotaanko siinä myös ihmisen massa
   kokoon?

   Poista
  3. Tein pikaselauksen mainitsemistani ryhmistä ja aika monessa ilmoituksessa ei mainita mitään, että minkä kokoinen tulisi olla. Kuitenkin sitten taas toisissa ilmoituksissa sanotaan selvästi, että naisten tulisi olla kokoa 34-38. Kysäisin asiasta myös siskoltani, joka on ollut hiusmallina useasti ja hän sanoi, että viimeksi kun hän oli mallina, näytöksessä oli mukana nainen, jolle eivät näytösvaatteet mahtuneet ja hän toi sitten omat vaatteet.

   Eli yksiselitteistä vastausta tähän on nyt valitettavasti vaikea antaa :/ parasta on varmaan kysyä asiasta etukäteen tai mennä rohkeasti paikalle katsomaan millaisia malleja he kaipaavat! :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)