lauantai 26. maaliskuuta 2016

Blogi-ilta Salkarissa vol 2

- Kaupallinen yhteistyö Salkarin kanssa -
Mattimyöhäinen ja kiireinen bloggari täällä hei! Blogi-ilta oli yli viikko sitten, mutta nyt vasta saan kuvia ja tekstiä teille luettavaksi!

Vaasalainen kultasepänliike Salkari kutsui meitä Blogivaasan bloggaajia tutustumaan heidän lifestyle pop-up-myymäläänsä. Pop-up-myymälä sijaitsee ihan Salkarin varsinaisen liiketilan vieressä Rewell Centerissä ja on auki vielä maaliskuun ajan. Vielä siis ehtii shoppailemaan jos näet alla olevissa kuvissa jotain mielenkiintoista!

(Tämä juttu on muuten vol 2 sen takia, että olen aiemminkin saanut ilon vierailla Salkarissa blogi-illan merkeissä. Sen jutun voi halutessaan lukea täältä.)

Tarjoilut olivat vaasalaisen Juustomaan puolesta. Kuten nimestä voikin päätellä, kyseessä on siis juustojen erikoismyymälä ja palveluyritys. Juustomaan putiikki löytyy Vaasan kauppahallista ja he järjestävät myös CheeseTasting-tilaisuuksia ja heiltä voi tilata myös pitopalvelun. Itselläni on juusto heikko kohta siinä mielessä, että en juurikaan ole juuston ystävä. Jätin siis maistelut väliin, mutta oli kyllä mahtava kuunnella ja seurata miten asiantuntevasti ja innostuneesti Juustomaan Hannele esitteli tuotteitaan blogikollegoilleni.


Salkarin pop-up-myymälä on varsin pieni, mutta silti saatu täyteen kaikkea aivan ihanaa! Yllä olevan kuvan kaikki tuotteet ovat Sagaformin tuotteita. Sagaformin tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys ja kaunis design! Itsehän olen aivan heikkona kaikenlaisiin kippoihin, kuppeihin, säilytysratkaisuihin jne. eli kaikkea olisi tehnyt mieli hamstrata! :D Säästöbloggarin näkökulmasta täytyy sekin vielä mainita, että Sagaformin tuotteet olivat varsin kohtuuhintaisia!


Muita meille esiteltyjä tuotemerkkejä olivat mm. Magisso, Balmuir, Orrefors ja Ukko Schnapps.


Goodiebagista paljastui Sagaformin jogurttikuppi (vasemmalla) ja Magisson hauska teekuppi (oikealla alhaalla)! Itse ostin Sagaformin soppamukin (oikealla ylhäällä) ja olen kyllä ihastunut siihen! Mukin voi pestä tiskikoneessa ja se kestää mikrottamista. Olenkin kupissa jo tehnyt muutamat aamumikropuurot ja ottanut myös puuroa evääksi töihin mukissa. Houkuttelisi kyllä vielä hakea toinenkin muki pinkkinä!

Kiitokset Salkarille, Juustomaalle ja blogikollegoille. Oli taas mukava ilta, joka toi mukavaa vaihtelua arjen keskelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)