torstai 29. lokakuuta 2015

Kokemuksia käyttämistäni verkkokaupoista

Sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat *-merkinnästä


Nykypäivänä verkosta ostaminen on arkipäivää ja eikä ihmekään, onhan se helppoa kun kotisohvalta käsin (tai missä nyt satutkaan nettiä käyttämään) on pääsy lähes rajattomaan valikoimaan erilaisia tuotteita. Verkkokauppoja on jos jonkinlaisia ja mukaan mahtuu luotettavien yritysten lisäksi myös epärehellisiä yrityksiä. Luotettavan verkkokaupan tunnistamisesta kertovan jutun voit lukea täältä.

Viime aikoina olen aktivoitunut nettishoppailussa oikein kunnolla ja ajattelinkin nyt vähän kertoilla omakohtaisia kokemuksia tässä lähiaikoina käyttämistäni verkkokaupoista (joista kaikki ovat siis luotettavia). Ainoastaan Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokaupasta minulla oli aikaisempaa kokemusta, mutta muista esitellyistä verkkokaupoista tein tilauksen ensimmäistä kertaa.

Kaikki ostokset olen tehnyt omilla rahoillani vaikka jokunen mainoslinkki jutusta löytyykin. Kuvat on lainattu kyseisten nettiputiikkien omilta sivuilta.https://www.hyvinvoinnin.fi/tradetracker/?tt=3402_12_132308_

*Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupasta löytyy mm. luonnonkosmetiikkaa, painonhallintatuotteia, lisäravinteita ja luontaistuotteita. Tilaukset käsitellään tavallisesti 1-3 päivän kuluessa ja ainakin omat tilaukseni on käsitelty aina nopeasti. Postikin on kuljettanut tuotteet yleensä varsin nopeasti. Kerran olen joutunut reklamoimaan töhnästä deodorantti-pötkön sisällä ja asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Sain tilalle täysin uuden tuotteen, joka olikin ennätysajassa perillä.

- Tilauksen voi tehdä ilman kirjautumista
- Toimituskulut 4,95 e
- Tilaukseen saa seurantakoodin
- Ilmainen toimitus 89 e ostoksille ja 129 e ostoksille ilmainen kotiinkuljetus
- Maksutapoina verkkopankkimaksu ja lasku/osamaksu
- 14 vrk palautusoikeus ja palauttaminen on ilmaista
- Tuotteissa näkyvät parasta ennen-päiväykset
- Tuotteiden varastosaldo näkyvissä
http://www.kipkop.fi/skin/frontend/default/lingerie-pink/images/logo.png

Kuten nimestä voikin jo päätellä, *KipKop Storesta löytyy kenkiä. Kenkien lisäksi valikoimassa on mm. sukkahousuja, laukkuja, vöitä ja kenkätarvikkeita. Tilasin itselleni *Elenan mustat maiharit. Nettisivuilla mainostetaan nopeaa toimitusta, joka on useimmiten 1-2 arkivuorokautta. Omalla kohdallani nämä myyntipuheet eivät pitäneet paikkaansa vaan käytännössä tilauksen tekemisestä kenkien saapumiseen meni 3-4 vrk laskutavasta riippuen (toimittajana Matkahuolto). Tämähän ei sinänsä haittaa, mutta kun on vähän liian malttamaton yksilö niin harmittaahan se odotella! :D

- Tilauksen voi tehdä ilman kirjautumista
- Toimituskulut 0-5,95 e
- Ilmainen toimitus yli 70 e tilauksille
- Tilaukseen saa seurantakoodin 
- Maksutapoina verkkopankkimaksu ja lasku/osamaksu
- Palautus/vaihtoaika 14 vrk ja palauttaminen on ilmaista
- Hyvät tuotetiedot ja mahdollista lukea asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia (ja jättää itse palautetta)
- Kannattaa käydä tilaamassa uutiskirje, jonka mukana saat -10% alekoodin


 https://www.budgetsport.fi/themes/budgetsport/images/logo.png

Budget Sport on urheilukauppa ja kymmenen kivijalkamyymälän lisäksi heiltä löytyy myös verkkokauppa. Budget Sportin tavoitteena on "myydä urheilukaupan parhaita merkkituotteita mahdollisimman halvoin hinnoin, joista juuri Sinä hyödyt." Omalla kohdallani tämä ainakin piti paikkaansa kun metsästin tiettyjä Adidaksen verkkareita, joihin olin Intersportissa ihastunut, mutta heillä ei ollut sopivaa kokoa. Verkkarien metsästys oli yllättävän haastavaa, mutta Budget Sportin nettikaupasta ne löytyivät ja vielä tarjoushintaan! Jännä muuten kun Intersportin myymälässä verkkareiden sanottiin olevan unisex- ja fitness-mallia, mutta esim. Budget Sportissa ne on luokiteltu miesten futis treenihousuiksi! Tilasin verkkarit Postin pakettiautomaattiin ja tilaus tulikin varsin nopeasti.

- Tilauksen voi tehdä ilman kirjautumista
- Tilauksesta saa K-Plussa-Pisteitä antamalla K-Plussa-korttinumeron
- Toimituskulut alkaen 3,90 e
- Ilmainen toimitus yli 100 e tilauksille
- Tilaukseen saa seurantakoodin
- Maksutapoina  verkkopankkimaksu, luottokortit ja lasku/osamaksu
- Palautusoikeus 14 vrk ja palauttaminen on ilmaista (nettiostoksia voi palauttaa myös myymälöihin) http://cdn.acfrg.com/o/emp.fi/logo.png

EMP:n verkkokaupasta löytyy mm. vaatteita, kenkiä, bändikamaa ja sisustustuotteita. Tässä jokin aika sitten tein kenkätilauksen (kyseisiä Converseja ei näemmä enää löydy valikoimasta) ja tilasin kahta eri kokoa sovitettavaksi. Tilaus tuli varsin nopeasti, mutta kengät osoittautuivat valitettavasti kooltaan ja tyyliltä epäsopiviksi. Palauttaminen sujui näppärästi ja sen jälkeen sain meiliä, jossa kerrottiin heidän ottaneen palautteen vastaan ja että rahoja voi odotella takaisin 1-3 päivän sisällä. Kenkien hinnan lisäksi myös postikulujen hinta palautettiin. Hyvä mieli siis jäi vaikka kengät eivät uutta kotia luotani saaneetkaan.

- Tilauksen voi tehdä ilman kirjautumista
- Toimituskulut maksutavasta riippuen 7,95 e - 11,45 e
- Tilaukset postitetaan Saksan päävarastolta laivalla Helsinkiin, josta posti jakelee ne eteenpäin
- Tilaukseen saa seurantakoodin (voi seurata vasta kun paketti on Suomen puolella)
- Maksutapoina lasku/osamaksu, verkkopankkimaksu, postiennakko, tilisiirto, luottokortit ja PayPal
- Vaihto- ja palautusoikeus 30 vrk (Backstage Club-jäsenille 100 vrk) ja on ilmaistahttp://www.cybershop.fi/files/Cybershop-2013/i/logo.png 


Cybershopilla on kuuden myymälän lisäksi myös verkkokauppa. Valikoimassa on ns. vaihtoehtoista muotia, koruja, laukkuja, meikkejä ja hiuspidennyksiä. Tilasin Cybershopista ihanan mekon, mutta se ei sitten osoittautunutkaan koon ja tyylin puolesta toivotunlaiseksi. Palautin sen ja nyt odottelen rahoja takaisin. Nettisivuilla sanotaan, että rahat maksetaan takaisin 14 vrk kuluessa palautuksen käsittelystä. Seurantakoodin ansiosta näen, että palautukseni on mennyt perille, mutta ainakaan vielä ei ole mitään erillistä viestiä asiasta tullut enkä tiedä tuleekokaan. Eli nyt vain sitten odotellaan rahoja, mutta uskon kyllä rahojen ongelmattomaan palautumiseen (*koputtaa puuta*). Rahat tulivat tilille ja mitään erillistä ilmoitusta asiasta ei ole tullut.

- Tilauksen voi tehdä ilman kirjautumista
- Toimituskulut tilauksen koosta riippuen 1,90 e - 6 e
- Toimitukset myös ulkomaille (sivustosta myös englannin kielinen versio)
- Ilmainen toimitus yli 50 e tilauksille Suomessa ja ulkomaille yli 75 e tilauksissa
- Tilaukseen saa seurantakoodin
- Maksutapoina tilisiirto, verkkopankkimaksu, luottokortit, PayPal, lasku/osamaksu
- Vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk ja on ilmaista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)