sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Laihdutusreseptit.fi

- Yhteistyöpostaus - 

*

Alkuvuosi on perinteisesti ollut naistenlehdissä yms. täynnä laihdutusjuttuja ja nyt minäkin kannan oman korteni kekoon!  Sain Hyvinvointikaupasta luettavaksi E-kirjan 100 reseptiä painonpudotukseen ja tässä on vähän mietteitä siitä! Tarjolla Hyvinvointikaupassa* on myös E-kirjat 50 kevyttä & raikasta smoothiereseptiä ja kirja 40 kevyttä & terveellistä herkkua. Tällä hetkellä kaikki nämä kirjat ovat myynnissä pakettihintaan 39 e (norm. 67 e). Kaikki kirjat on kuitenkin mahdollista ostaa myös erikseen! Kirjat ovat tosiaan pdf-muodossa eli ei tarvi odotella postin kulkua vaan tilaus tulee sähköpostiin!

Kirjan sisällysluettelon voi kurkata täältä. Kirjasta löytyy siis erilaisia ruokavaihtoehtoja salaateista naposteltaviin. Heti kärkeen itse annan miinusta siitä, että kirja ei sisällä ollenkaan kuvia. Tosin syy on täysin tekninen, kuvien kera kirjan tiedostokoko olisi niin iso, että lähetys sähköpostitse ei onnistuisi. Kirjassa on tehty myös yhteistyötä Aminopörssin* ja Luontaispörssin* kanssa, joten resepteissä vilisee kyseisistä nettikaupoista saatavia tuotteita. Tuotteethan eivät tietenkään ole pakollisia ja ne voi korvata muilla, mutta jotkut reseptit koostuvat pitkälti kaikista "erikoisuuksista". Itse en ole ruoan kanssa mitenkään hifistelijä, joten psyllium-kuitu ja Himalajan (kristalli)suola aiheuttavat itsessäni lähinnä ihmetystä. Tarjolla on kuitenkin onneksi paljon reseptejä, joissa mitään erikoisia ruoka-aineita ei tarvita.

Kirja ei ehkä kaltaiselleni nirsoilijalle niin soveltunut, mutta jos on kaikkiruokainen ja "hifistely" kiinnostaa niin ehkä tämä kirja sopii enemmän sellaiselle. Kirjan/kirjat pääsee tilaamaan yllä olevaa kuvaa klikkaamalla!

Minulla oli lupa julkaista enintään 10 reseptiä ja tässäpä muutama poiminta:

Klikkaa kuva suuremmaksi!

2 kommenttia:

  1. Psylliumia saa ihan Prismasta. Meiltä löytyy kotoa kans tuollanen pieni purkki. Välillä kun tulee tehtyä karppileipää niin siihen tarvii tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää jos joskus tulee tarvetta! Oon kyllä ihan pihalla kaikista tommosista :D

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)