torstai 15. lokakuuta 2015

Hopottajat: SINI jynssärisetti

Tällä kertaa pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa testattiin SINI kylpyhuoneen uutuuspesusettiä. Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.

Pesusettiin sisältyvät siis Tuplajynssäri (vasemmalla) ja Jynssäri (oikealla). Molemmat jynssärit ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita ja lisäksi Sini on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha-keräyksessä. Mukana olevat kampanjatuotteet tunnistaa vaaleanpunaisesta väristä.

Tuplajynssäri
Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

Jynssäri
Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen.

Tämän jynssärisetin (ja muita SINI-tuotteita) voi ostaa hyvin varustetuista tavarataloista ja marketeista kautta maan. Jynssärisetillä on hintaa n. 31,50 e. Jokaisesta myydystä jynssärisetistä lahjoitetaan Roosa nauha-keräykseen 1 e.

Extravinkkinä kerrottakoon, että tällä hetkellä K-Citymarketista jynssärisetin saa K-Plussa-kortilla tarjoushintaan 24,95 e. Tarjous on voimassa 31.10. asti. 


Sitten niitä siivoustuloksia. Kyllä hävettää julkisesti näyttää kuvia siitä miten kurjaan kuntoon kylppäri olikaan päässyt! Olinkin jo pitempään katsellut lattiaa siihen malliin, että jotain tarttis tehdä ja tämä kamppis tuli kuin tilauksesta!

Aloitin kokeilemalla Tuplajynssäriä, joka sopikin hyvin meidän kaakelin leveydelle eli kumpikin harja osui saumakohtaan. Testasin jynssäillä sekä Tolun kera että ilman ja hyvää tulosta tuli pesuaineella ja ilman. Harjaa sai kuitenkin painaa aika lujaa, että liat lähtivät. Plussaa siitä, että pitkän teleskooppivarren ansiosta lattialla ei ole pakko kontata siivouksen aikana. Kuitenkaan pieniin koloihin Tuplajynssärillä ei pääse käsiksi ja täten ei täysin yhden jynssärin taktiikalla siivous välttämättä onnistu.

Sitten kuvaan astuikin Jynssäri, joka puhdisti sitten kaikki ne koloset ja rakoset mihin Tuplajynssäri ei yllä! Lattianrajaa siivotessa Jynssärin kanssa on pakko ruveta konttimaan, että saa kaikki siivottua. Harjakset olivat mielestäni sopivan jämäkät ja lika irtosi hyvin ilman pesuainettakin.

Jälkeen-kuvien katselu koneella paljasti karun todellisuuden, että likaa oli vielä yllättävän paljon jäljellä. Syyttäisin tästä kuitenkin ei-niin-tehokasta jynssääjää eli itseäni :D Pääasiallisesti kuitenkin tuli puhdasta ja tämä setti jää ehdottomasti käyttöön! Kyllä se nimittäin voittaa konttaamisen + porstan/kuurausharjan mennen tullen!

Tuttuun tapaan vielä lopuksi muidenkin Hopottajien kokemuksia Sinin jynssärisetistä: Monsterin matkassa, Birtsun puuhamaa, Villa Vita Mia ja Rakas päiväkirja.

http://www.hopottajat.fi/kirjautunut/tiedostot/1370325263.jpg Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP7234 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)