maanantai 21. syyskuuta 2015

Meikki-ilta Salon Adelaidessa

- Kaupallinen yhteistyö Salon Adelaiden kanssa - 


Perjantaina oli superkiva ilta, sillä pääsimme blogikollegoiden kanssa vaasalaiseen kauneushoitola Salon Adelaideen viettämään meikki-iltaa!

Salon Adelaide sijaitsee Kauppapuistikolla ja saman katon alta löytyy monenmoisia kauneudenhoitoon liittyviä palveluja, mm. kosmetologi, parturi/kampaamo, sokerointi, hieronta, ripsipidennykset, täyteainepistokset ja räätälöidyt teemaillat. Salon Adelaide oli itselleni uusi tuttavuus ja ihastuin paikan ihanan romanttiseen sisustukseen, jossa yksityiskohtiin oli todellakin kiinnitetty huomiota!

Kauniissa ympäristössä olikin mukava paneutua meikkaamisen saloihin asiantuntevan henkilökunnan opastuksella. Itsehän en osaa meikata juuri yhtään, joten tämä teemailta osui itselleni täysin nappiin.

Aluksi kuulimme mm. yrityksen historiasta ja myynnissä olevista tuotteista (mm. Joe Blasco, Exuviance ja Marja Entrich).

Itse meikkiopastus aloitettiin aivan meikkivoiteen valinnasta lähtien ja kaikki kasvojen osa-alueet käytiin läpi. Paljon uutta tietoa (no okei, lähes kaikki oli uutta tietoa meikäläiselle!) tulikin esille mm. valokynän käytöstä ja varjostuksista, mutta itse koen pärjääväni vielä ihan perusjutuilla tässä vaiheessa. Toiveenani oli saada vinkkejä kulmakarvojen laittamiseen ja minulle loihdittiinkin täydelliset kulmat mukanani tuomalla kulmakynällä. Nyt kun osais tehdä saman perässä!

Teemailtojen lisäksi (hyvä vinkki pikkujouluihin, synttäreille, polttareihin tai ihan muuten vaan) Adelaidessa saa myös myös henkilökohtaista meikkiopastusta. Hintakaan ei huimaa edes tällaisen kitsastelijan päätä vaan henk. koht. tunnin hinta on 30 e. Tämän tunnin aikana voit joko vain kuunnella ja/tai tehdä muistiinpanoja meikkauksen aikana tai sitten antaa henkilökunnan meikata vaikkapa toinen silmäsi ja sitten itse meikkaat toisen. Itse ainakin aion ehdottomasti mennä kuulemaan vielä enemmän henkilökohtaisia vinkkejä miten juuri mun kannattaa meikata (extrahaasteenhan tuovat miinusrillit).

Meikkiopastuksen ohessa tietenkin kaikki saimme meikkaukset valmiiksi. Aiemmat kokemukseni meikattavana olemisesta ovat olleet vähän huonoja, joten lopputulos jännitti kovasti. Jännittäminen oli kuitenkin täysin turhaa sillä meikkini oli siisti ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Kyllä kelpasi vielä lähteä Fransmanniin jatkoille!
Tässä vielä me flikat tällättyinä ja melkein valmiina poseeraamaan :D Kuva on Unelmista totta-blogista tutun Jonnan kamerasta. Kuvassa ovat vasemmalta alkaen minä, Jonna/Unelmista totta, Emma/Pintariipaisuja, Maija/Maijan Sisustus & Lifestyle, Janica/Ihan Salosti ja Sannis/After the Storm.

Kiitokset Adelaiden ihanalle henkilökunnalle ja blogisiskoille superkivasta illasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)