lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hopottajat: Myllyn Paras suklaataikina

Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi! Kuvat olen ottanut itse, kursivoidut tekstit Hopottajien kampanjasivulta. 

 - Päivitetty 23.4.2018 - 
Toimimattomat linkit poistettu ja Hopottajien logo päivitetty.

Tällä kertaa pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa testattiin Myllyn Parhaan uutuuspakastetta eli pyöreää suklaataikinaa! Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.

Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina täydentää Myllyn Parhaan suosittua Pyöreä piirakkataikina -tuotesarjaa. Myllyn Paras Pyöreä suklaataikina on monipuolinen ja helppokäyttöinen uutuuspakaste. Se sopii niin suussa sulavien suklaakeksien leivontaan kuin myös erilaisten suklaapiirakoiden ja keksikakkujen pohjaksi. Herkullisen suklainen taikina sisältää myös suklaarouhetta. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo kaulia tai painella pyöreään vuokaan eikä vuokaa tarvitse erikseen voidella. Suklaapiirakka valmistuu uunissa 30-40 minuutissa, suklaacookies-keksit vaativat noin 7-9 minuuttia ja keksikakkupohjat paistuvat alle 15 minuutissa. Helppoa, nopeaa ja herkullista!

Pyöreän suklaataikinan löydät parhaiten Citymarkettien ja Prismojen pakastealtaasta ja taikinalla on hintaa n. 2,50 e. Suklaataikina on laktoositon, mutta se saattaa sisältää pieniä määriä maitotuotteita, seesaminsiemeniä ja soijaa.

Minulla ei ollutkaan aikaisempaa kokemusta valmiista piirakkapohjista ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt miten helppokäyttöinen pohja oli! Paketti piti nostaa n. tunniksi sulamaan ja sitten se oli helppo painella vuokaan. Paketin ohjeissa sanottiin, että vuokaa ei tarvitse voidella, mutta voideltiin silti. Siitäkin huolimatta pohja istui aika tiukasti kiinni vuoassa, että siitä kyllä miinusta!

Mitä makuun tulee niin se on.. suklainen! :D Siis todella suklainen! Itse en ole mitenkään suklaan ylin ystävä, joten en pystynyt syömään kuin ihan vähän. Ukolle kyllä laski oikein hyvin ja hän sanoi, että leipomuksien maku vain parani päivien mittaan! Myös äitini ja enoni kehuivat, että pohja oli hyvää!Tämä mustikka-persikkarahkapiirakka ja ylimpänä oleva mustikkarahkapiirakka on tehty soveltaen ohjetta, joka löytyy täältä. Vähän otti reuna väriä!

Vaikka en itse tästä suklaaversiosta kovin välitä niin se kuitenkin herätti kiinnostusta muita Myllyn Parhaan piirakkataikinatuotteita kohtaan. Koen, että leipomisessa juuri tuo pohjan teko on vaivalloisinta ja näillä valmispakasteilla on mukavaa joskus vähän oikaista!

Tuttuun tapaan tähän loppuun vielä muiden kokemuksia suklaataikinasta: Elämä on ihanaa, Bikken pilttuu, Ninan nurkka ja Suvikukkasia.Seuraava ote on  Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP7234 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)