perjantai 5. huhtikuuta 2013

Vaasan kirpputorit: Fyndis

Juttu päivitetty 7.10.2017

Fyndis
Markkinatie 3
65610 Mustasaari
Avoinna:
Ma-Pe 13-19
La 11-16
Su 12-16
Puh. 050 357 0012
Pöytävuokra 20 e/viikko

Tarkasti ottaen Fyndis ei sijaitse Vaasassa vaan naapurikunnassa Mustasaaressa. Yksinkertaisuuden vuoksi kuitenkin niputin Fyndiksen Vaasan kirppiksien alle!

Fyndis on pienehkö, mutta viihtyisä kirppis. Kirppis on myös kasvanut kokoa eli katseltavaa riittää! Hyllyt ovat aina olleet täynnä kun olen ollut käymässä ja ihmisiäkin on ollut paljon, joten suositusta kirpputorista on kyse. Pientä miinusta antaisin huteran oloisista heiluvista hyllyistä. Reilusti plussan puolelle kuitenkin jää tämä kirppis ja on kirppistelijöille hyvä vierailupaikka.

2 kommenttia:

 1. Pienehkö ja pienehkö! Tuplakokoinen esimerkiksi Palosaaren kirpputoriin nähden, josta et maininnut, että pienehkö? Hyllyjen huojunta säikäytti myös minut viime käynnillä, kuitenkin paljon lasitavaraa hyllyissä.

  Fyndis, Folkhälsanin kirppis ja niiden välissä oleva Othello-kahvilla muodostavat yhdessä Sepänkylään mahtavan kompleksin, jota voisin suositella ensimmäisenä Vaasan seudulle tuleville kirppisfaneille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosiaan kun vertailupohjaa on Palosaaren kirppikseen niin Fyndis ei enää niin pieneltä tunnu. Mutta silloin kun sitä vertasi esim. Suvikirppikseen ja Oma-Toriin niin tuntui pienehköltä. En olekaan käynyt Folkhälsanin kirppiksellä, mutta olen kuullut, että sellainenkin on Mustasaaressa. Pitäiskin ottaa asiaksi käydä siellä ja tehdä siitäkin juttu tänne. Ja tietenkin käydä Othellossa välipalalla!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)