lauantai 6. huhtikuuta 2013

Keltaisen lapun metsästäjät

Käytiin ukon kanssa kauppareissulla paikallisessa S-Marketissa ja mukaan tarttui ennätysmäärä keltaisilla lapuilla merkattuja ale-tuotteita.

Jos nyt joku ei tiedä niin useimmiten keltaisilla alelapuilla merkataan ruoat, joiden parasta ennen- tai viimeinen käyttöpäivä-päiväys on lähipäivinä. Joskus alelapuilla merkataan myös valikoimista poistuvia tuotteita, joiden päiväykset ovat ihan kunnossa. Päiväyksistä kiinnostuneiden kannattaa lukea Kuningaskuluttujan aiheesta tekemä juttu "Vanhaakin ruokaa voi syödä".

Itselle keltaisen lapun tuotteiden ostaminen on ihan normaalia, mutta yleensä mukaan sattuu vain 0-2 tuotetta eikä ole kyllä koskaan näin paljon löytynyt! Sitä voisi kuvitella, että on nyt kauheasti säästänyt, mutta oikeastihan tuli kyllä ylimääräisiä ostoksia sillä tuo kerrosviili ja Risifrutti ovat sellaisia mitä ei muuten olis tullu ostettua. Nyt kun halvemmalla sai niin oli hyvä tilaisuus maistaa jotain uutta...

No kuinka paljon sitten tuli säästöä?
Ilman alennuksia yllä olevat tuotteet maksoivat yhteensä  15,28 e ja alennuksien jälkeen 9,75 e eli säästöä tuli 5,53 e. Ei paha vaikka muutama heräteostos olikin mukana!

Mites te muut suhtaudutte ale-ruokaan?

3 kommenttia:

  1. Ale-ruoka = paras ruoka! :D Mut tunnetaan jo lähimarketissa ja kauppiasta huvittaa, miten löydänkin kaikki punaiset laput ja plussatarjoukset :D Mun ennätys on pikkasen vajaa 9e alennukset 15e ostoksista. Not bad! Eikä se ruoka maagisesti pilaannu, kun kello napsahtaa seuraavan vuorokauden puolelle.

    VastaaPoista
  2. Kyllä olitkin hyvin tarjoushaukkaillut! :D Ite oon kyl vähän neuroottinen noiden päiväyksien kans, mut oon nyt yrittäny ottaa rennommin niiden suhteen :D

    VastaaPoista
  3. Pakkaseen lähtee aina leipää ja lihaa jos löytyy laputettuja. Niitä ei oo koskaan liikaa. Muut sitten harkinnan mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)