torstai 7. maaliskuuta 2013

Buzzador: Belvita Breakfast


 Tuotekuvat ja -tekstit Buzzadorin kampanjamatskusta, tarjoiluehdotus-kuvat itse otettuja.

Naama näkkärillä? Kokeile aamukeksiä!

Sain Buzzadorin kautta testattavaksi Belvita Breakfast keksejä. Buzzador on suosittelupalvelu, jonka kautta saat tuotteita testattavaksi maksutta ja vastineeksi sitten "buzzaat" eli kerrot tuotteista ystävillesi, perheellesi, tuttavillesi yms. tai tässä tapauksessa bloggaat aiheesta. Buzzador-jutuista voit lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä ja postauksesta löydät myös liittymisohjeet jos Buzzaus kiinnostaa! 

Belvita Breakfast Jogurtti
Belvita Breakfast Jogurtissa on käytetty hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia.
TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on hyvä
KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.


 

 Belvita Breakfast Vilja & Maito
Belvita Breakfast Vilja & Maito -keksit ovat täysjyväkeksejä, joista saa tärkeitä KUITUJA. Ne sisältävät täysmaitojauhetta, vehnäjauhoa, kaurahiutaleita, ohrajauhoa, ruisjauhoa ja spelttijauhoa, sekä lisättyjä VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA. Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä
Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä -keksit sisältävät herkullista HUNAJAA, paahdettua HASSELPÄHKINÄÄ ja TÄYSJYVÄVILJAA. Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä on myös oiva KUIDUN ja VITAMIINIEN lähde.

Lisätietoja saat osoitteesta keksihylly.fi.

 http://www.keksihylly.fi/sites/all/themes/keksihylly/c/img/brand-belvita-index-3.png

TV:ssä pyörineen mainoksen perusteella tuli mulle itselle ainakin sellainen kuva, että yksi keksi (tai edes pelkät keksit) riittäisi. No näin ei ole vaan paketissa suositellaan syötäväksi 4 keksiä (jogurttikeksejä 2) ja lisäksi hedelmä, maustamaton jogurtti ja kuppi teetä tai kahvia. Itse koen, että tämä ei nyt niin tue sitä perusideaa, että nämä olis sellanen helppo ja nopea vaihtoehto aamupalalle. Aika kauan kuitenkin menee mussuttaa 4 kuivaa keksiä (juomisen kerakin).

Omaksi lempparikseni nousi jogurttikeksit, koska niissä oli hyvää täytettä. Hunaja-pähkinäkin oli varsin hyvää vaikka olin aluksi epäileväinen (epäilin siis mahdankohan pitää hunajasta)! Esittelyteksistä ei käy ilmi, mutta mukana on myös suklaahippuja! Nälkää nämä pitivät loitolla oikeastaan samalla lailla kun normaali aamupalani (leipää, jugurttia) eli sellaset pari tuntia vain. 

Noita jugurtti-keksejä saatan ostaa tulevaisuudessa, mutta enemmänkin välipala-ajatuksella eikä aamupalana. Muuten en niin välitä aamukeksistä (enkä tietämättäni elänyt sen puutteessa) ja koitan välttää naaman menemistä näkkärille muilla tavoin.


Lopuksi vielä muutama kuva miten olen omia keksejäni aamupalalla syönyt!
 
Keksejä dipattuna maustamattomaan jugurttiin kera banaanien.
Mukavasti pehmeni keksit jugurtissa eikä olleet niin kuivia.

Keksejä kera mannapuuron! Oli kyllä aika tuhti aamupala!

Keksejä kera omenalohkojen. Mukavan kevyttä ja kivaa naposteltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)