sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Mainostamisesta


Päivitys 7.10.2017:
Juttua päivitetty ja kirjoitusasua viilattu.

Mainostamisesta on vähän kummaa kirjoitella kun sehän on tämän blogin pääidea ja lukijat ovat mainoksiin tottuneet. Tilanne on tähän mennessä ollut se, että olen laittanut/julkaissut mainoksia vapaehtoisesti vailla mitään vastinetta mainostajilta/yrityksiltä. On ollut kiva jakaa hyödyllisiä tarjouksia lukijoille ja se tulee jatkumaan vastaisuudessakin kaiken muun sisällön ohella.

Kuitenkin nyt mukaan tulee affiliate-mainoksia eli kumppanuusmarkkinointia. Se tarkoittaa sitä, että olen liittynyt TradeTrackeriin. Tein myös hakemuksen GoogleAdsenseen, mutta he eivät kelpuuttaneet sitä.
Lisäys 7.10.2017: Nykyään olen mukana myös EuroAdsissa, TradeDoublerissa ja Adtractionissa.

Affiliate-linkit tunnistaa blogissani * -merkistä. Tarkoituksena ei ole tokikaan saada tungettua kaikkia mahdollisia mainoksia tänne euron kuvat silmissä kiiluen vaan löytää mainoksia, joista uskon lukijoideni olevan kiinnostuneita.

Aiheita, joista EN halua mainostaa: kasinosivustot ja pokeripelit jne., pikavipit, aikuisviihde ja laihdutuspillerit.

Käytännössä homma toimii niin, että jos klikkaatte mainoslinkin kautta mainostajan sivulle ja ostatte jotain, minä saan siitä jonkun tietyn mainostajan ennalta määrittelemän osuuden (joko tietyn euromäärän tai %-osuuden). Pelkkä mainoksen näkeminen ja/tai linkin klikkaaminen & mainostettavalla sivustolla selailu ei siis saa rahaa liikkumaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän paikallisiakin alennusblogeja tarvitaan. Näin etelä-pohjalaasena liitynkin blogin 12. lukijaksi. :) Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilahduttavasta kommentista! Kiva tietää, että on paikallisiakin lukijoota! :)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)