sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ale-ostoksia

Vielä on alemyynnit menossa ja aattelin tässä esitellä torstain saaliini! Shoppailupaikkana oli Vaasan keskustan liikkeet. Ajattelin myös tässä testata taannoisessa radiohaastattelussa saamaani vinkkiä siitä, että haastattelijalla on tapana laskea paljonko tuli säästöä ostoksissa. Olen toki tietoinen, että suurin säästö syntyy sillä ettei osta mitään, mutta unohdetaan semmoset nyt hetkeksi! :D


Glitterin -75% aleseinä houkutteli kaikella kimalluksellaan! Lopuksi sitten tarttui mukaan vain tämä hiusklipsi ja sekin oikeastaan sillä ajatuksella, että pakko ostaa jotain kun saa niin paljon alennusta... Mutta ajattelin myös, että olis kiva saada vaihtelua tylsiin perusponnareihin. Klipsin normaalihinta oli 3,50e ja 75% alennuksen jälkeen hintaa jäi 0,90e. Säästöä tuli siis 2,60e.Laukkutalon poistopöydältä löysinkin sellaisen laukun mitä oon jo pitkään etsinyt; tilava, tarpeeksi pitkä hihna joka menee rinnan yli, tyylikäs ja sopiva hinta! Tuo koruviritelmä ei kuulunut laukkuun vaan on mun omista kätköistä. Tuon hihnan saa muuten vielä noilla neppareilla lyhyemmäksi jos haluaa pitää laukkua olalla. Tämä kun oli poistopöydältä niin samanlaista ei varmaan enää Laukkutalosta löydä. Tosin pöydälle vielä jäi tästä vaalea versio, mutta lieneeköhän sekin jo mennyt. Alkuperäinen hinta laukulla oli 29,90e, mutta 50% alennuksen jälkeen hintaa jäi 14,90e. Saman verran syntyi tässä säästöä.Mun ostoslistalla on jo pidemmän aikaa ollut uusi kello ja nyt sekin löytyi! Kultajousessa sovittelin useampaakin kelloa (kiitos kärsivälliselle myyjälle!) ja lopulta sitten päädyin tähän. Kelloa oli saatavilla myös valkoisena, mutta hetken arpomisen jälkeen päädyin tähän mustaan eikä kyllä kaduta. Toi ranneke muuten siinä sovitellessa tuntu aika epäkäytännölliseltä kun menee väkisinki jostain kohti ristiin, mutta kun laittaa kiinnityksen sopivan löysälle niin oon huomannu, että hihna ei tunnu epämukavalta ollenkaan. Hintaa oli alunperin 29.90e, mutta 20% alennuksen jälkeen hinnaksi tuli 23,92e. Säästöä tuli siis 5,98e.


Kuinkas sitten kävikään? Ostosten yhteissuma oli 39,72e. Säästöä sitten tuli  23,48e. Ei paha! Toi hiusklipsi nyt oli sellainen, että olisi voinut jättää ostamatta (varsinkin kun käytössä on osoittautunut että ei ole niin kätevä kun hiuslenksut) mutta laukku ja kello tulivat kyllä tarpeeseen. Kaiken kaikkiaan hyvä ostosreissu oli!Lisäys 5.8: Lisäsin tämän vielä tänne kun kuitenkin kuuluu ale-ostoksiini. Satumetsähän oli Iittalassa erikoistarjouksessa viime kuun loppuun asti, mutta kaikki myytiin loppuun. Näin näitä eilen Seinäjoen Anttilassa, mutta hinta ei todellakaan ollut 10e kuten Iittalan outletissa oli vaan hintaa oli muistaakseni 16e ja risat ja sekin Plussa-korttitarjous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)