keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Tästä elämästä: Kitsastelija tarjousten perässä


Sain jokusen aika sitten jännittävää sähköpostia Ylen toimittajalta, että hän oli kiinnostunut tekemään radioon juttua musta&blogista Tästä elämästä-nimiseen juttusarjaan. Vaikka ajatus jännitti iha hirveesti niin suostuun! Haastattelu on tullut Yle Puheelta ja on nyt myös kuunneltavissa Yle Areenassa. Jos siis kiinnostaa kuunnella miten teen haastattelun alussa hyvän ostoksen, höpötän blogistani ja säästämisestä (ehkä turhankin) innokkaasti niin jutun voit kuunnella TÄÄLTÄ.

Siltä varalta muuten, että joku miettii niin kuvassa olevat naiset ovat Ylen toimittajia. He tosiaan tekevät tuota Tästä elämästä-sarjaa ja siellä on paljon muitakin kiinnostavia haastatteluja! Alla vielä kuvaus juttusarjan ideasta:
Elämä on ihanaa ja jännittävää! Ihan tavalliseen arkeen kätkeytyy lukemattomia kiinnostavia asioita. Tästä elämästä -sarja tarjoaa vertaiseloa niin elämän pienissä ja suurissa käänteissä kuin arkisissa pulmissa ja parempien päivien kimalluksessakin. Käsittelyssä ovat mm. raha-asiat, ihmissuhteet, elämäntavat ja oivallukset. Luvassa on sekä tietoa että tunnetta kanssaeläjien omista kokemuksista ja katsannoista. Tästä elämästä - Maanantaista perjantaihin klo 17.08.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)