perjantai 25. toukokuuta 2012

Ostoskärryssä: Tangle Teezer
Onko se selänraaputin? Onko se hevosen suka? Onko se piikkimatto jaloille? Ei, se on Tangle Teezer ja se on hiusharja!

Tässä infoa Tangle Teezerin Suomen nettisivuilta:

Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista, ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta. Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun p:n hengentuote. 30 vuoden kokemuksella ammattimaisesta hiustenhoitoalasta Shaun p:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia, kuin millään muulla markkinoilla olevilla tuotteilla. Harjatessasi Tangle Teezerillä sen uniikki kokoonpano tarkasti suunnitelluista harjaksista, jotka joustavat juuri oikean verran, avaa takkuja ja auttaa hiuksen sarveiskerrosta silottumaan tasaiseksi suojaamaan sisempää kuitukerrosta vahingoilta. Vahingot hiusten sarveis- ja kuitukerroksille ovat peruuttamattomia, siksi vahinkojen ehkäisy on avainasia kiiltäviin ja terveisiin hiuksiin. Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot.

Hiusten hoito

 • Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.
 • Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.
 • Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.
 • Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.
 • Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.
 • Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.

Hiusten huolto

 • Tangle Teezer on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä; Se yksinkertaisesti liukuu hiusten läpi juurista latvoihin, ohittaen kivuttomasti hiuslisäkkeiden kiinnikkeet ilman kiskomista.
 • Se on ylivoimainen päivittäisessä peruukkien, kuteiden, hiusnauhojen ja tupeiden huollossa, jättäen ne uuden veroisiksi.
 • Samanlaiset erinomaiset tulokset saavutetaan myös kun on kyseessä tiukimmatkin kiharat tai afrohiukset.
 • Tyylittely työkaluna, päivittäinen harjaus piristää sileitä tyylejä, auttaen tasoittamaan hiuksen pintaa joka saa hiukset kiiltämään ja tuo ammattimaisen ulkonäön.
 • Lyhyille hiuksille, levitä muotoilu tuote hiuksiin ja käytä Tangle Teezeriä profilointiin ja muotoiluun - erinomainen myös miehille!
 • Hiusten katkeilun minimoinnin ansiosta, Tangle Teezeriä käytettäessä hiuksesi alkavat ajan myötä tuntua paksummilta ja terveemmiltä.
 • Viimeinen vinkkini on pitää yksi Tangle Teezer kotona, yksi työpaikalla ja yksi salilla - koska et halua huomata unohtaneesi sitä.

Sitten pitkästä faktalitaniasta omakohtaisiin kokemuksiin! Törmäsin aika tarkaan vuosi sitten Tangle Teezeriin puolivahingossa eräässä blogissa ja siitä alkoikin raivokas googlaus ja selvittelytyö. Koskaan ei pidä uskoa täysin vain yhteen käyttäjäkokemukseen joten halusin lisää käyttäjäkokemuksia. Vastaan tuli vain positiivisia kokemuksia ja sitten alkoi tietenkin halvimman ostopaikan metsästys. Päädyin lopulta tilaamaan harjan ulkomaisesta nettikaupasta ja hetkeäkään en oo katunu. Aluksi tuo sukaa muistuttava harja tuntu oudolta pitää kädessä ja käyttää, mutta äkkiä siihen tottui. Siihen asti mun takkuuntuva tukka oli saanut mut välillä sellaasen epätoivon partaalle, että olin harkinnut jo leikkaamista, mutta enää ei tarvi semmosia ajatella! Tangle Teezer kyllä tosiaanki kesyttää takut ja tekee hiuksista ihanan tuntuset. Harjaa voi muuten käyttää myös tupeeraamiseen!

Ihan vertailun vuoksi koitan välillä niskavillatakkupesäkkeitäni harjata "normiharjalla" ja kyllä se meinaakin äkkiä lentää seinään kun totean, että Tangle Teezer hoitaa homman paljon tehokkaammin. Harja sopii myös lyhyille hiuksille mainiosti! Siinä saakin paremmin tuota hierontaa päänahkaan. Itse harjaan suunnilleen keskipituudesta alaspäin joten päänahkan hieronnan tehosta en niinkään osaa sanoa. Harjan esittelylapposessa myös annettiin ymmärtää, että hiuksia lähtisi vähemmän muihin harjoihin verrattuna, mutta kyllä mä arvioisin että multa lähtee (valitettavasti) saman verran tukkaa kun aiemminkin.

Ehdottomasti suosittelen harjaa kaikille takkutukille, jotka hiustensa kanssa tuskailevat. Ja vaikka takut eivät hiuksissasi viihtyisi niin suosittelen tätä siltikin! :D Tämä on muuten oiva vinkki pienten lasten vanhemmille! Jos muksujen hiusten harjaaminen on itkua ja hammasten kiristystä niin kannattaa ehdottomasti hankkia Tangle Teezer! Harjoja on saatavilla paikasta riippuen myös lapsille suunnattuja versioita. Niin ja värejäkin on olemassa muitakin kun pinkki!

Kuten aiemmin sanoin niin yhteen käyttäjäkokemukseen ei pidä uskoa, joten olenkin etsinyt teille lisää muiden kokemuksia jos haluatte tutustua: Maia, Poimittuja mustikoita, Suklaata ja kahvia, Issues, Pieni nutturapää ja Ostolakossa. Googlettamalla löytyy kyllä vielä paaljon lisää!

No mistä sitten Tangle Teezerin löytää ja mitä se maksaa? Tangle Teezer Suomen nettisivuillta löydät joitakin jälleenmyyjiä. Samaiselta sivustolta onnistuu harjan tilaaminen myös sähköpostitse, mutta hintaa ei mainita sivustolla. Itse tilasin oman harjani LookFantastic.comista (värinä tietenkin ihkupinkki!) ja se maksoi 9.99 puntaa (postikulut ovat ilmaiset Suomeen).  Tuo LookFantastic.comin Tangle Teezer valikoima vaihtelee usein. Silloin kun itse tilasin niin saatavilla oli paljon enemmän värejä ja sitten välillä kun olen niitä katsonut niin kaikki harjat ovat olleet lopussa!


HUOM! Tangle Teezereitä saa nyt myös Anttilasta (myös NetAnttila) ja Emotion-liikkeistä!

Onnistuin löytämään myös muutaman Suomalaisen nettikaupan, jotka myyvät harjoja hintavälillä 14.90-21.90e. Näitä ovat Hair Desing Shop (alle 2kg toimitukset 5,90e), Hiustuotteet.fi (toimitus 7,50e) ja Hiusten ykkönen (ilmainen toimitus).
Päivitys 13.2.2013: Tangle Teezereitä on nyt saatavilla myös Sokoksen verkkokaupasta! Hinnat 16,90-21 e.

Sitten viimeiseksi muutama vinkki lakeuksilla asustaville. Näitä seuraavia liikkeitä ei mainita Tangle Teezer Suomen nettisivuilla jälleenmyyjissä (vaikkakin sieltä siis löytyy muutama liike Seinäjoelta ja Vaasasta), mutta nämä on sellaisia, jotka oon ite bongannu.

Seinäjoki:
Seinäjoelta harjoja saa ainakin Hair & Beauty Spa:sta, joka sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 15.
Myös Seinäjoen Hairlekiinistä löytyy Tangle Teezeriä ja hinta tietty sama kuin alla olevassa kuvassa, joka Vaasan on otettu Vaasan Hairlekiinin myymälästä.

Vaasa:
Vaasasta harjoja saa Hairlekiinistä, joka sijaitsee Rewell Centerissä. Myymälöitä on myös ympäri Suomen, että kannattaa tsekata lähin Hairlekiinisi. Mutta ainaski Rewelin liikkeen Tangle Teezer-tilanteen oon itse henk. koht. tsekannu ja on jopa kuvamatskua hintoineen tuolla vähän alempana.
Aiemmin mainittu Hiusten ykkönen ei ole pelkkä verkkokauppa vaan heillä on myös liikkeet Mustasaaressa, Ylivieskassa ja Järvenpäässä. Fanletti myy myös Tangle Teezereitä.
Luontokampaamo Silkline Suvilahdessa myy myös Tangle Teezereitä. Hinnasta en tiedä, mutta luultavasti samaa tasoa kuin muissakin paikoissa.
Lisäys 13.2.2013: Kivihaan Citymarketissa sijaitsevassa CM Hiustalossa on myös myynnissä Tange Teezereitä ja hinnat olivat muistaakseni 15-20 e.

Ja tähän on hyvä päättää tämä kilometrin pituinen postaus :)

 Kuva Vaasan Hairlekiinista
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)