torstai 19. heinäkuuta 2012

Castbook

Tämä juttu on alunperin julkaistu Vuodatuksen blogissa marraskuussa 2011. Castbookin toiminta on kuitenkin muuttunut joten on aika päivittää juttukin uuteen uskoon! Kuva ja kursivoitu teksti otettu Castbookin sivuilta.


Etsitään...Sinua! Näyttelijät, Pääroolit, Sivuroolit, Pääosat, Sivuosat, Avustajat, Extrat, Statistit, Mallit, Juontajat, Koomikot, Stand up -koomikot, Sirkustaiteilijat tuotantoihin. Pitkät elokuvat, Lyhytelokuvat, TV-sarjat, Dokumenttielokuvat, Realityohjelmat, TV-ohjelmat, Yritysvideot, Musiikkivideot, TV-mainokset, Radiomainokset, Radiokuunnelmat, Kuunnelmat, Nettivideot, Konsertit, Messut, Festivaalit, Koekuvaukset, Casting.

Castbookin kautta kuulet ensimmäisenä uusista koekuvauksista ja haet näppärästi rooleja!


Castbookin kautta sinulla on siis mahdollista päästä mukaan erilaisiin projekteihin! Aika paljon on ollut pääkaupunkiseudulle sijoittuvia juttuja, mutta toivotaan että kysyntää olisi laajemmaltakin alueelta.

Toiminta on muuttunut tosiaan Facebookin ryhmästä sivuksi ja nykyään myös ilmoittaminen sivustolla on maksullista tuotantoyhtiöille ja muille ilmoittajille. Käyttäjille Castbook on edelleen ilmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)