perjantai 31. heinäkuuta 2020

Fiksuruoka.fi

Tämä postaus ei ole sponsoroitu, mutta jutun lopussa olevan linkin kautta ostoksia tekemällä saat 5 euron alennuksen ensimmäiseen yli 30 e Fiksuruoka-tilaukseesi, jolloin minä saan 500 pistettä kanta-asiakastililleni.

Juuri nyt Fiksuruoalla on menossa kamppis, jossa saat ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksiin DB Schenkerin kautta alennuskoodilla ELOKUU29. Tarjous on voimassa 2.8. asti.

Kuka ja mitä?

Fiksuruoka on vuonna 2016 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa samalla tarjoten laajaa valikoimaa edullista ruokaa sekä käyttötavaraa. Fiksuruoka myy pääosin poisto- ja jäännöseriä, joita he ostavat suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Jäännöserät voivat olla esim. joulumakeisia sesongin ulkopuolella, tuotteita, joiden pakkaukset ovat muuttuneet tai tuotteita, joiden parasta ennen-päiväys lähestyy.

Fiksuruoan valikoimasta voi siis löytyä tuotteita, joiden parasta ennen-päiväys on hyvinkin lähellä tai jopa mennyt. Parasta ennen-päiväyksen ylittäneitä tuotteita on kuitenkin luvallista myydä ja tuotteet ovat syömiskelpoisia. Fiksuruoka ei myy tuotteita, joissa on viimeinen käyttöpäivä-merkintä. Merkintöjen eroavaisuuksista voit lukea lisää tämän linkin takaa.

Fiksuruoan valikoimaan kuuluu mm. herkut (sipsit, karkit), säilykkeet, pastat, riisit, mausteet, kahvit & teet, juomat, urheilutuotteet, lasten ruoka, lemmikkien ruoka, suurpakkaukset ja hygieniatuotteet.

Omat kokemukset

Olen ollut jo pidemmän aikaa tietoinen Fiksuruoan olemassa olosta, mutta ensimmäisen tilaukseni olen tehnyt vasta tänä vuonna. Olen tehnyt kaiken kaikkiaan neljä tilausta ja toimitukset ovat olleet nopeita ja kukkarokin on kiittänyt.

Siihen kannattaa varautua, että hävikkiruoan myymisessä valikoima luonnollisesti vaihtelee saatavuuden mukaan. Eli jos on kerran tilannut jotain mistä tykkäsi, saattaa olla, että sitä ei ole enää seuraavalla kerralla saatavilla. Tai jos jahkailee liian pitkään, tuotteet myydään loppuun.

Ainoa minua vähän kismittävä asia on ollut hintojen vaihtelu, jossa voi joko voittaa tai hävitä - molemmista skenaarioista on kokemusta. On ollut harmillista huomata, että jos olisi tehnyt tilauksen seuraavana päivänä niin olisi säästänyt 3 euroa. Mutta on ollut tilanteita, jolloin hinta onkin seuraavana päivänä ollut kalliimpi. Hintojen vaihtelun syyksi Fiksuruoka mainitsee mm. erikoistarjoukset tai tuottajalta saadut uudet erät eri hinnalla.

Vinkkinä kerrottakoon, että saatavilla on huokeasti muutamaa laatua Barebellsin proteiinipatukoita. Myös Nutrilettin ystävät voivat tehdä löytöjä.

Lemon curd ja Xmas fudge ovat saatavilla, mutta Toffee core ei ole enää valikoimassa.Postikulut

Varastointi- ja kuljetuskustannuksista johtuen minimitilausraja on 20 euroa. Tätä halvempia ostoksia ei siis pysty Fiksuruoasta tilaamaan.

Toimituskulujen hinta riippuu paketin painosta, mutta yleisimmät toimituskulut per 20 kg paketti ovat DB Schenker noutopistepaketti 2,90 e (ilmainen yli 35 e tilauksiin), BudBee kotiinkuljetus 2,90 e (ilmainen yli 50 e tilauksiin) postin toimitus postiin tai automaattiin 3,90 e ja Matkahuollon Lähellä-paketti noutopisteestä 4,90 e.

Kanta-asiakkuus

Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä, mutta halutessaan voi liittyä Fiksuruoan kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaana tilauksista kertyy pisteitä (2 pistettä per 1 e), jotka voi vaihtaa alennuskoodeihin. 500 pisteellä saa alennusta -5 e, 1000 pisteellä -15 e ja 2000 pisteellä -40 e. Tilaamisen lisäksi pisteitä voi kerryttää mm. vierailemalla verkkokaupassa päivittäin tai suosittelemalla Fiksuruokaa ystävilleen.

Ja sitten se 5 euron alekoodi

Eli kun klikkaat tätä linkkiä, saat alennuskoodin, jolla saat 5 euron alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi, joka ylittää 30 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)