torstai 23. heinäkuuta 2020

Lidl Plus-sovellus

Kuvalähde

Lidl lanseerasi kesäkuussa oman Lidl Plus kanta-asiakasohjelman, joka on älypuhelimissa (Android ja iOS) toimiva sovellus. Sovelluksesta löytyvät etukupongit, sähköiset tarjouslehdet, myymälöiden tiedot ja saat myös ostoksesi kuitit sähköisesti sovellukseen.

Sovellukseen tulee tehdä tili, jonka luomiseen tarvittavat pakolliset tiedot ovat nimi, puhelinnumero, syntymäaika ja sähköpostiosoite.

Uudet jäsenet saavat liittymisetuna 5 euron kertakäyttöisen etukupongin, jonka voi käyttää 2 viikon sisällä rekisteröitymisestä vähintään 20 euron ostoksiin.

Korttia kannattaa käyttää joka ostokerralla sillä jokaisesta ostokerrasta saa raaputusarvan, jonka takaa paljastuu etukuponki.

Sovelluksen kanssa on ollut vähän alkukankeuksia ja alennuksia on jäänyt jopa saamatta kun kortti ei olekaan rekisteröitynyt. Kannattaakin pelata varman päälle ja tarkistaa saman tien kuitista, että kaikki meni kuten pitikin. Lisäksi sovellus on ollut otsikoissa tiedonkeruun suhteen.

Kuten Lidlin radiomainoksissakin sanotaan; saa käyttää, mutta ei ole pakko. Halvoista hinnoista voi nauttia jatkossakin - sovelluksen kanssa tai ilman.

-> Lidl Plus <-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)