sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Mehiläisen Asiakasetuohjelma


Tällä kertaa esittelyssä on omastakin puhelimesta löytyvä OmaMehiläinen-sovellus ja siihen kuuluva Mehiläisen Asiakasetuohjelma. Sovellus on saatavilla Google Play-kaupasta ja AppStoresta.

Asiakasetuohjelmassa on niin pysyviä kuin vaihtuvia etuja ja saatavilla on myös yhteistyökumppanien (esim. Synsam, Gigantti ja Nextory) tarjoamia etuja. Asiakasetuohjelmassa on kolme eri tasoa: Asiakasetu, Asiakasetu Plus ja Asiakasetu Super.

Kaikki edut ja tarkemmat tiedot asiakasetutasoista näet täältä.

Alimmalle tasolle pääsee jo sillä, että lataa OmaMehiläinen-sovelluksen ja kirjautuu käyttäjäksi pankkitunnistein. Plus-tasolle pankkitunnisteisen kirjautumisen lisäksi vaaditaan esim. perheliitoksen teko sovellukseen, maksukortin lisääminen profiiliin tai kolme käyntiä viimeisen 24 kk aikana Mehiläisessä (lääkäriasema, sairaala tai suun terveys). Super-tasolle pääsee pankkitunnistautumisen lisäksi, jos yksityisasiointeja tulee vähintään viisi kertaa viimeisen 24 kk aikana (joko itsellä tai perheprofiililiitosten kautta liitetyillä henkilöillä).

Esimerkkejä kirjoitushetkellä voimassa olevista eduista:
  • 10 % alennus poliklinikkamaksuista itselle (kaikki tasot) 
  • 10 % alennus poliklinikkamaksuista itselle ja sovellukseen liitetyille perheenjäsenille (Plus ja Super)
  • Hammastarkastus 49 € (norm. 69 €) + poliklinikkamaksu 22,60 € (kaikki tasot)
  • Synsamista silmälasit -30 % loppusummasta (kaikki tasot)
  •  Liikkujan terveystarkastus 175 € (norm. 189 €) (kaikki tasot)
  • 5 % alennus kaikista hammashoidon toimenpiteistä (Super)

Satunnainenkin Mehiläisen yksityisasiakas hyöytyy Asiakasetuohjelmasta, mutta etenkin useasti asioiville suosittelen sovelluksen käyttämistä. OmaMehiläinen on muutenkin hyödyllinen sillä sen kautta voit myös varata aikoja, uusia resepteja ja käyttää digiklinikkaa.

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä Mehiläisen sovellukseen ja asiakasetuihin liittyen. En tiennyt, että heillä olisi esimerkiksi Synsamille tai Giganttiin tarjolla asiakasetuja. Tuo silmälasien tarjous kyllä kiinnostaaa ottaa selville. Olin itse hämmästynyt kun ystäväni neuvoi Riihimäen apteekissa käymään koska sieltä saa S-ryhmän asiakasedut. Täytyy siis käydä siellä joskus.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)