tiistai 21. tammikuuta 2014

Tilaa K-Supermarketin sähköinen asiakaskirje

 

Tilaamalla K-Supermarketin sähköisen asiakaskirjeen saat jatkossa sähköpostiisi etuja, jotka ovat tarjolla vain asiakaskirjeen tilaajille. Edut ovat K-Plussa-talouskohtaisia ja edut on ladattu valmiiksi K-Plussa-kortillesi. Edun lunastamiseksi riittää siis plussakortin höylääminen kassalla! Edut näet tosiaan asiakaskirjeestä (ja etujen tarkemmat ehdot ja rajoitukset) ja muistin tueksi ne saa joko tulostettua tai lähetettyä kännykkään ilmaisena tekstiviestinä.

Yllä olevassa kuvassa luvataan etuja viikoittain, mutta viime vuoden marraskuussa saamassani vahvistusmeilissä sanottiin, että "lähes viikoittain". Tällä viikolla saamani asiakaskirje onkin ensimmäinen marraskuun jälkeen, joten joko "lähes viikottain" on lähempänä totuutta tai sitten asiakaskirje starttaa nyt kunnolla toimintansa.

Lopuksi täytyy vielä mainita, että etujen mainostetaan olevan juuri vastaanottajalle valikoidut, joten jonkinlaista seurantaa ostoksista tapahtuu (vaikka onko tämä enää kellekään yllätys?). Neljästä tarjouksesta kaksi hyödynsin iloiten, joten itse olen tyytyväinen tähän kohdennettuun mainontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)