maanantai 20. elokuuta 2012

Vaasan kirpputorit: Omatori


Päivitetty 2.9.2017:
Jutun oikeellisuus tarkistettu. En ole tosin pitkään aikaan käynyt Omatorilla, mutta nettisivut olivat vielä ainakin pystyssä, joten kaippa kirpparikin on.

Liisanlehdontie 2
65380 Vaasa
Avoinna:
Ma-Pe 10-19
La-Su 10-16
Puh: 06 356 7644
Pöytävuokra 14 e/2 viikkoa


Vähän syrjässä sijaitseva Omatori on omanlaisensa kokemus rohkeille kirppistelijöille. Tilat ovat todella suuret ja tavaraa löytyy laidasta laitaan, joten katseltavaa riittää. Kirppikseltä löytyy myös osio erilaisille työkaluille ja muille teknisille osille, joiden käyttötarkoituksesta allekirjoittaneella ei ole hajuakaan. Myös uusia kirjoja löytyy melko kattava valikoima. Huonekalujakin on tarjolla jonkin verran. Aikuisviihdeylläreihin on myös syytä varautua joten jos otat lapsia mukaan niin valvonta on suotavaa.

-> Omatori <-

4 kommenttia:

 1. Parhaillaan Ylen Puheen juttu uusintana radiossa. Kuulin jo kesäkuussa ekan kerran. Hyvä juttu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä en ollutkaan tietoinen, kiitos suuresti ilmoituksesta! :)

   Poista
 2. Pakko kyllä sanoa, kirpputorien ystävänä, että tämä Vaasan omatori on kaikista tunkkaisin ja tuntuu keskittyvän nykyään kuolinpesien myyntiin. Toki sieltäkin löytöjä voi tehdä, mutta en vieläkään ole ymmärtänyt torin sotkuisuutta ja seisovaa ilmaa... Eipä sitä lukija osaa kuvitella, jos ei ole itse kokenut! :D Huh....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaista uudistusta omatori kyllä kaipais! Ilmeisesti asiakkaita kuitenkin riittää kun kirppis on vielä pystyssä miinuspuolista huolimatta.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)