torstai 23. elokuuta 2012

Katjan konstit: Hyttysverho

Heipähei! Vaihteeksi taas uutta juttusarjaa pukkaa. Näissä Katjan konstit-postauksissa esittelen kaikenlaisia arkipäivän niksejä yms. Sen takia juttusarjan nimi ei muuten ole Kitsastelijan konstit, koska nämä eivät välttämättä suoraan niin säästämiseen liity (mihin edellä mainittu nimi voisi enemmänkin viitata).

Tämän alla olevan niksin ja muutamat tulevat luulen ainakin keksineeni itse. Jos/kun omat niksit loppuu kesken niin varmasti tulen ottamaan vaikutteita muualta, mutta kerron kyllä sitten niksin lähteen. Lukijoiden niksejä kuvineen otetaan myös mieluusti vastaan!

Sitten asiaan! Tämä postaus olisi ollut parempi jo tehdä kesän alussa, mutta minkäs teet kun ideat tulevat vasta tässä vaiheessa..Pahoittelen huonohkoa kuvaa, mutta josko sanallinen selittäminen auttaisi hieman asiaa. Eli olen käyttänyt tuollaista ihkupinkkiä läpikuultavaa verhoa useamman kesän hyttysverhona parvekkeen oven edessä (kämpässäni kun on niin pieni tuuletusräppänä notta se yksin ei riitä tuuletukseen). Tämä tosin vaatii sen, että verhokiskot menevät oven ylitse notta saa verhon klipsuilla kiinni. Tämä keino ei tosin ole ollut aivan 100% ötökänpitävä, mutta ainakin on pitänyt enimmät sisään pyrkijät loitolla! Kirpparilta löytyy varmasti parilla eurolla saman tyyppisiä verhoja jos haluaa omia virityksiä tehdä. Vielä on kesää ja hyttysiä jäljellä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)