torstai 23. elokuuta 2012

Veljekset Keskisellä
Jos joku on ihmetelly postaustulvaa niin se johtuupi siitä, että mulla on elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma. Aika luksusta! Eli aikaa on siis vähä eri tavalla ku työpäivinä. Mitään erikoisempia lomasuunnitelmia ei ole kun en oikeen oo matkustajatyyppiä. Tämmöset pienet kotimaan matkailut on enemmänki mun juttu.

Eli suunnaksi otettiin Veljekset Keskinen! Useampi tunti siellä sitten vierähtikin ja jotain jäi mukaankin. Niistä kuvaa vähän alempana. Kaikki tämän postauksen kuvat olen muuten kuvannut itse.

Ensin kuitenkin puhutaan vähän ruoasta! Käytiin syömässä Keskisen tavarapuodin omassa grillissä pizzaa ja oli kyllä tosi suuri pettymys. Harmillista kyllä mulla ei oo kuvamateriaalia siitä läpyskästä, mutta en kyllä voi suositella pizzan tilaamista sieltä tällä kokemuksella. Täytteitä oli vähän ja pohja oli minimaalisen ohut ja ihan liian rapea. Pizzan päällä oli myös pari palanutta kohtaa ja niin oli myös häjymmän puoliskonkin pizzassa. Oon kyllä törmänny siihen, et pohjassa voi olla palaneita kohtia, mutta että pizzan päällä.. No kyllähän ne syötyä tuli, mutta harmitti maksaa semmosesta. Olis vaan pitänyt ottaa joku hamppariateria kun muistelisin, että ne on kyllä hyviä.

Mutta onneksi kuitenkin tuli syötyä jotain aika hyvääkin! Nimittäin pitihän sitä nyt testata sitten tuota paljon puhuttua Frozen Yogurtia! Näitä Ingmanin hampaita vihlomaan laittavia hyisen jäisiä herkkuja voi ostaa Keskisen ruokapuodin kaffilasta. Normaalikokoisella kipolla 2 täytteen kera oli hintaa 4,50e. Isommalla kipolla 3 täytteen kera hinnaksi olis tullu muistaakseni 6,50e. Että aika kallista oli kyllä, mutta pitihän sitä ny maistaa!Omaan juguuni valitsin ananasta ja kuivattua banaania. Häjymmän puoliskon juguun tuli suklaata ja metsämarjahilloa. Nämä ovat molemmat normaalikokoisia annoksia. Siellä tiskillä muuten oli infolappo, jossa sanottiin että näissä olisi vain banaanin verran kaloreita. Tokkopa tuon suklaan kera kuitenkaan :D
Ihan hyvää oli!Sitte vähä niitä ostoksia. Ostin kuvan tavaroiden lisäksi myös elämäni ensimmäiset suorat housut (alerekistä hintaan 27,95e) ja kertakäyttölusikoita pari pakettia. Niin ja Pandan Duelloja, nam!

Aloitetaan vaikka yläkulmassa olevasta EyePetistä. Peli+kamera irtosi hintaan 9.95e. EyePet on siis virtuaalinen lemmikki jota voi hoivata ja sen kanssa voi leikkiä. Itsehän olen allerginen, joten ehkä tämä on sitten hyvä korvike! Noh, ennustan kuitenkin, että jaksan ehkä jonkun päivän tämän kanssa touhuta ja sitten innostus loppuu.. Mutta kun halvalla sai!

Sitten tommonen vähän turhempi ostos eli pinkit suihkukammat. Näillä voi sitten suihkussa harjailla hoitoainetta hiuksiinsa notta se levittyy paremmin. Katsotaan ny onko noista mitää käytännön hyötyä! Hintaa oli onneksi vain 1e.

Keskisen ruokakaupassa olivat ovelasti asettaneet heti sisäänkäynnin yhteyteen lehtitelineen jossa oli tyrkyllä uusi muotilehti Costume. Itsehän en todellakaan mikään fashionista ole, mutta tykkään lehdistä ja kun tutustumishintaakin oli vain 2e niin ostoskoriin se päätyi.

Ruokakaupasta ostin myös salmiakkilemppareitani Dracula pillereitä! Näitä ei ihan joka paikasta saa ja silloin kun löytää niin pusseilla on hintaa jonnin verran yli euron. Keskiseltä näitä kuitenkin saa hintaan 0,55e eli aina pitää useampi pussi ostaa kerralla!

Sitten viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Victorinoxin Climber-linkkuveitsi! Sen voi muuten bongata tuosta kuvasta muotilehden päältä jos joku ei heti huomannut. Pienimuotoinen MacGyver-pakkomielteeni on aiheuttanut sen, että oon jo useamman ajan himoinnut omaa punaista linkkuveistä. Nyt sitten viimein ostin omani Keskisen kellosta hintaan 33e.

PS: Valitettavasti ei näkynyt Tarjoushaukka-Jormaa missään :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)