maanantai 30. tammikuuta 2012

Linkkivinkkejä säästämiseen


Olis pitäny katsoa netistä ennen tilaamista..

Juttua päivitetty 25.3.2015

Tässäpä vähän listaa sivustoista blogini aihepiiriin liittyen. Ja lopuksi sitten aiheen vierestä olevia sivustoja! Jos sinulla on aiheeseen liittyvä blogi tai sivusto niin vinkkaa ihmeessä! :)

ALENNUSKOODEJA, KUPONKEJA YMS:

Alekoodit.eu
Alennus.fi (alekoodeja ja diilejä)
Alennushaku.fi (Facebook-sivut täällä)
Alennuskoodi.fi  (Facebook-sivut täällä)
Alennuskoodi.fm
Alennuskoodi.tv (Facebook-sivut täällä)
Alennuskoodit.fi  (Facebook-sivut täällä)
Alennuskoodeja.fi (Facebook-sivut täällä)
Alennuskoodi 101


Eri aihealueen alennuskoodeja. Koodeja etsiessä kannattaa olla tarkkana sillä sivustoilla on myös paljon vanhentuneita koodeja. Niitä ei näemmä poisteta ollenkaan kun koodin käyttöaika on mennyt umpeen. Itse en ole alekoodi-sivustoilta mitään kyllä käyttänyt. Olen sen verran vainoharhainen, että haluan tietää koodin lähteen. Senpä takia aina itse koitan blogissani tarjota linkit tarjousten yms lähteisiin, että muutkin vainoharhaiset saavat mahdollisuuden tarkistaa asian oikeellisuuden :D Mutta kun koodit kuitenkin tilatessa syötetään ennen maksamista niin kyllä siinä vaiheessa sitten näkee toimiiko koodi oikeasti vai. Notta aina kannattaa kokeilla!

TS Kupongit
Turun Sanomien sivusto, jossa on tarjouskuponkeja Turun seudun liikkeisiin.

EasySave.fi
Toistaiseksi Vaasasta löytyvien liikkeiden kuponkeja, jotka saat sähköpostiisi tai voit tulostaa ne. Facebook-sivut löytyvät täältä.

Pohjalaisen kupongit
Sanomalehti Pohjalaisen (Vaasan seutu) kupongit, joita ei tosin ole jatkuvasti tarjolla.

ILMAISTAVARAA:

Ilmaistavaraa.com
Seonilmainen.com
Ilmaistarjoukset.fi (Facebook-sivut täällä)
 Ilmainen.tv (Facebook-sivut täällä)

Kuten jo nimetkin kertovat niin ilmaistavaraa netistä. Muista aina lukea tarjousten pienet präntit ja ehdot.


SÄÄSTÄMINEN:

Tarkkamarkka  ja Tarkan markan blogi.
"Tarkkamarkasta löydät säästövinkkejä, ostosuosituksia, vinkkejä oman talouden hallintaan sekä tietoa erilaisista säästämismahdollisuuksista.” Näin blogistaan kertoo Tarkan markan pitäjä sivuillaan. Itse seuraan lähinnä blogia ja minulle tulee myös uutiskirje kerran viikossa. Uutiskirje sisältää mm. tarjouksia, ajankohtaisia säästövinkkejä ja ilmaistarjouksia. Tarkan markan Facebook-sivun löydät täältä.

Saituri
Sivustolla on paljon mielenkiintoisia kirjoituksia säästämiseen ja rahaan liittyen. Saiturilla on mielestäni hyvä ja naseva kirjoitustyyli ja hän puhuu asioista suoraan. Saiturin Facebook-sivun löydät täältä.

Saasto.fi
Suuren suuri määrä lukijoiden lähettämiä säästövinkkejä eri aihealueilta.

Lisäviikkoraha
"Aikuisen ihmisen pyrkimyksiä saada budjetista vapaata taskurahaa, jotta jokaista kahvilakäyntiä tai kirjaostosta ei tarvitsisi tuskailla rahan puuttessa." Juttua mm. dyykkaamisesta, pullojen keräyksestä, mysteerishoppailusta ja säästövinkeistä.


LEHTIEN NÄKÖISVERSIOT NETISSÄ:

Lehtiluukku
Sivustolla voit lukea erilaisia lehtiä joko ilmaiseksi tai maksua vastaan. Itse luen tuota kautta lähinnä Seinäjoen Sanomat.

Vaasan Ikkuna
Epari

2 kommenttia:

  1. Heip, vinkkaisin listalle myös http://www.alekoodit.eu jossa on reippaasti alennuskoodeja aiheittain ja kaupoittain jaoteltuina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, lisäsin sivuston listalle! Täytyää sanoa, että paljon on kyllä erilaisia alekoodisivustoja olemassa!

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)