maanantai 23. tammikuuta 2012

Seinäjoen kirpputorit: Kaks' kättä työpaja/Kierrätyskeskus


 Juttu päivitetty 19.8.2015

Kaks' kättä työpaja/Ekocenter
Päivölänkatu 34
60100 Seinäjoki
Avoinna:
Ma-Pe 8-18 La 10-16 (kesälauantait suljettu)

Luonto ja ympäristö on meille kaikille tärkeä perusarvo. Kierrätys on tehokas ja kansantaloudellisesti järkevä keino säästää ympäristöämme ja pidentää tuotteen elinkaarta. Ekocenterissä on myynnissä huonekaluja, vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, pikkuesineitä, kirjoja ja paljon muuta. Löytökammarin puolelle on valikoitu parhaat huonekalut ja vaatteet. Meillä voit shoppailla kukkaroa rasittamatta ja tehdä halpoja löytöjä. Eikä kaikesta tarvitse edes maksaa. Kierrätyksestä löytyy myös ilmaista tavaraa.


Tämä juttu käsittelee siis Kaks' kättä työpajan alla toimivaa Ekocenteriä (ennen kierrätyskeskus). Kyseessähän ei varsinaisesti ole kirpputori, mutta ehdottomasti esittelyn arvoinen.
Ekocenter muutti yli vuosi sitten uusiin tiloihin Päivölänkadulle ja uudet tilat ovat huomattavasti paremmat!
Myynnissähän on siis Ekocenterille lahjoitettua tavaraa, vaatteita, kenkiä, huonekaluja, mattoja, leluja, kirjoja jne. Hinnoittelu on varsin selkeää tyyliin takit 1e. Huonekaluilla on omat hintansa, mutta nekin ovat varsin etuisia. Omia löytöjä on aikojen saatossa ollut esim. pari atk-pöytää, useammat ikkunaverhot, euron maksava talvitakki ja yksi kirja jota olin pidempään etsinyt halvalla.

Ekocenteristä löytyy myös Löytökammari, joka on erillinen huone jonne on valikoitu parhaat huonekalut ja vaatteet. Löytökammarissa hinnoittelu on tuotekohtaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)