keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Buzzador: Dove Nourishing Oil Care Express

Päivitys 30.8.2017:
Juttua päivitetty Buzzador-faktatietojen ja uuden logon osalta. Testaus-osion lopusta poistettu toimimattomat blogilinkit.

Ensin faktaa, sitten testausta (joten jos haluat lukea vain testauksesta niin aloita lukemaan Doven kuvan alta)!
Aloitetaampa kertomalla siitä mikä on Buzzador! Seuraava otteet Buzzadorin sivuilta omia lyhennyksiä tehden:


Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme.

Eli Buzzadorin kautta saat siis erilaisia tuotteita kotiin testattavaksi ja kavereille jaettavaksi. Sitten Buzzadorin toiveena tietenkin on, että niistä sitten kerrotaan kavereille, sukulaisille yms. ja näin levitetään tietoa tuotteista. Mitään mielistelyä tässä ei kuitenkaan odoteta eli jos et pidä testattavasta tuotteesta niin eipä sitä sitten tarvitse kehuakaan. Kaikki palautteet on kuitenkin tervetulleita yrityksille tuotekehityksen kannalta!

Oma Buzzador-urani on ollut vielä varsin lyhyt. Liityin Buzzadoriksi v. 2009 ja ensimmäisen kampanjaan pääsin mukaan v. 2011 jolloin testasin Pepsodent White Now hammastahnaa. Nyt sitten tämä on toinen kampanja johon olen päässyt mukaan. Kampanjakutsuja on kyllä tullut, mutta mukaan ei ole mahtunut kun tietenkin on paljon muitakin halukkaita. Tämän siis kerron sen takia ettei tule sellaista kuvaa, että Buzzador lähettää jatkuvasti läjäpäin ilmaista tavaraa. Yleisin kommentointiaihe Buzzadorin Facebook-sivulla tuntuukin olevan se ettei ole päässyt mihinkään mukaan pitkään aikaan. Kampanjaan mukaan pääsy riippuu profiilista ja testattavista tuotteista. Yhdessä vaiheessa oli kova kysyntä pienten lasten vanhemmille (testaamaan vauvanruokia) ja mukana tulleessa kampanjapaketissa oli esitteitä, että uusia Buzzadoreja tarvitaan. 

Eli nyt kun realiteetit ovat selvillä ja jos kiinnostaa lähteä hommaan mukaan niin näin se onnistuu: voit lähettää minulle spostia kitsastelija ät gmail piste com niin laitan kutsuviestin Buzzadorin kautta. Jos saan värvättyä uusia Buzzadoreja niin se tarkoittaa sitä, että saan itse liittyvien jäsenten kampanjapisteistä ensimmäisen vuoden aikana tietyn prosentuaalisen määrän (kutsuttu ei tietenkään menetä tästä pisteitä!). Voit myös klikkailla itsesi liittymislomakkeeseen ja täytellä sen ilman suosittelua.
Lisäys 15.9.12: Yhden Buzzadorin olen saanut värvättyä, jee :)
Nyt alkaa itse hoitoaineen testausraportti!

Doven Nourishing Oil Care Express:in tuotelupauksia (tekstit mukana tulleesta Buzzador-esitteestä): 
Hoitoaine on oikea superhoitoaine, joka hoitaa ja ennalta ehkäisee kuivia ja pörröisiä hiuksia tehokkaasti. Hiusten sähköisyys vähenee - täydellistä talvella. Supertehohoitoaine ravitsee hiuksiasi kolöme kertaa enemmän kuin tavallinen hoitoaine. Tällä hoitoaineella on ainutlaatuinen kaksitehoinen vaikutus ja sen valko- ja kultaraitainen koostumus sisältää samalla sekä hoitoaineen että hiusnaamion. Kuivat ja pörröiset hiukset tulevat pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman rasvaisuuden tuntua.

Kuvassa on tukka otettu auki nutturan tapaiselta ja koottu kaikki toiselle puolelle osoittamaan miten hamppua ja takkua voikaan olla. Jälkeen kuvassa sitten onkin ihanan sileä ja pehmeä tukka!

Oma tukkani on näin talvisin aika suuri ongelmapesäke. Kuivat latvat ja takkuuntuvat niskavillat! Sähköisyydestä en onneksi niin kovasti kärsi sillä kyllä noissa kahdessa on jo tarpeeksi ongelmaa! Oon koittanu käyttää kosteutusta lupaavia shampoita ja hoitoaineita mutta ei oikeen oo mikään tuntunu auttavan. Sitten sainkin tietää pääseväni tähän kampanjaan mukaan ja odotinkin shampoota innolla. Heti ensitestauksen jälkeen huomasi eron! Tukasta tuli tosi helposti käsiteltävä ja siloinen jo suihkussa ja kuivuttuaan oli ihanan sileä ja pehmoinen! Siinä tuli illan aikana siliteltyä omia hiuksiaan ihan onnessa! :D 

Tässähän ideana on, että vaikutusaika on sama kuin tavallisessa hoitoaineessa mikä on kyllä hyvä! Ja itsellä ainakin se aika riittää mitä päässä pidän ennen pois pesua (n. 1-2min).  Että ei menis aivan kehumiseksi niin sen verran voisin sanoa, että haju on vähän kummallinen. Toisissa blogeissa tuoksua on kehuttu ja ihmettelen kyllä kun omaan nenääni hoitoaine tuoksahtaa aika pistävältä kun sitä ruuttaa kämmenelle. Tuoksua ei kuitenkaan sitten huomaa hiuksissa levityksen aikana eikä myöhemminkään. Olen myös lukenut moittivia kommentteja hoitoaineessa olevasta silikonista, mutta rehellisesti sanottuna en osaa asiaan ottaa kantaa kun en näistä asioista tiedä. Sitten senkin voisi mainita, että ihan pahimpiin niskavillatakkuihin tästä en ole apua saanut, mutta toisaalta en kyllä mistään muustakaan tuotteesta...

Hoitoaineen suositushinta on muuten 2,89e eli oikein kohtuullinen hinta näinkin hyvästä tuotteesta. Hoitoainetta voi ostaa hyvin varustelluista marketeista. Sitten kun oma tuubini loppuu niin meinaan kyllä ostaa uuden jemmaan ja käyttää sitä sitten varmaan satunnaisemmin (nyt olen käyttänyt joka pesun yhteydessä) kun alkaa talvikin helpottamaan.

Pelkästään mun sanaan ei tarvi luottaa vaan googlasin myös vähän muitakin blogipostauksia luettavaksi jos kiinnostaa. Tässäpä niitä olisi: Jonna1983, Tyttö ilman helmikorvakorua, Caya Buzzaa (kuvia!) ja Huhtikuun helmi.

Päivitys 15.4.12.: Ajattelin käydä täälä sanomassa sen verran, että kävin tässä reilu viikko sitten leikkauttamassa hiukseni. Vaikka Doven hoitoaine on tosi hyvää niin ei valitettavasti tehnyt sitä ihmettä, että olisi pelastanut kärsineet latvat eli leikata piti ainakin 3cm. Jos joku tietää jotain tehokasta "latvojen pelastajaa" niin saa vinkata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)