torstai 6. lokakuuta 2011

Vaasan kirpputorit: SPR-Kirppis


Jutun oikeellisuus tarkistettu 30.8.2017

SPR-KIRPPIS
Klemetinkatu 17
Vaasa
puh. 040 505 6452
Aukioloajat: Ma-Pe 10-20, La 10-16

Kirppiksen historiasta sen verran, että ennen se kulki nimellä Monitori ja sieltä sai vuokrata myyntipöytiä. Sitten v. -09 pienoisen kohun saattelemana kirppis muuttui ja nykyään siellä myydään lahjoituksina saatuja tuotteita. Myynnistä saatu tuotto käytetään SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella vapaaehtoistyön tukemiseen.

SPR-kirppiksen uudet tilat Klemetinkadulla (samassa kiinteistössä on mm. K-Supermarket) ovat pienemmät kuin aiemmin, mutta silti viihtyisät. Vähän ahtautta on  paikoitellen, mutta ei se paljon löytöjen tekoa haittaa. Tarjolla on edelleen mm. vaatteita, kenkiä, kirjoja, lehtiä, laukkuja, kodin tekstiilejä, leluja, pelejä, taloustavaraa jne.

Kannattaa muuten muistaa, että ostamillasi tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta joten tarkasta ostoksesi kunto ennen kuin sen kassalle kiikutat. Suotavaa tietenkin on, että lahjoitettava tavarat ovat ehjiä, mutta ainahan sitä voi kaikenlaista sattua. Kerran ostin talvitakin, jonka vetoketju sitten kotona osoittautui rikkinäiseksi. Rahallisesti menetys ei ollut suuri, mutta harmitti kyllä. Ettei menisi ihan negatiiviseksi niin kerrottakoon, että olen täältä kirppikseltä löytänyt parit todella hyvät farkut ja monta hyvää paitaa :)

-> SPR-Kirppis <-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)