tiistai 11. lokakuuta 2011

Ilmaista katsottavaa netistä


 Kuva

Tässä listaa netin ilmaisista (ja laillisista) katselupaikoista, joissa voit katsoa ohjelmia/elokuvia nettiselaimellasi.

YouTube-elokuvat
Valikoima englanninkielisiä (ja mm. saksaksi ja hindiksi) elokuvia ilman tekstityksiä. Ei mitään uusimpia elokuvia  vaan monet aika vanhojakin. Elokuvia on jaoteltu kielen mukaan.

Katsomo
MTV3 ja Subin ohjelmistoa. Ulkolaisissa sarjoissa tekstitys. Mainoksia!

Ruutu
Nelosen, Jimin ja Livin ohjelmistoa.

YleAreena
Ylen ohjelmistoa. Ikärajallisiin sarjoihin (esim. True Blood) pitää olla joku YlePassi. Katsottavissa mm. Kotikatu ja Uusi päivä.

Voice
The Voicen 24h netti-tv. Eli sama ohjelma kuin Voicen tv-kanavalta. Mainoksia!

TV5 NettiTV
TV5:n ohjelmistoa katsottavissa.

Voddler
Tämän palvelun käytöstä minulla ei ole henk. koht. kokemusta, mutta sitä luonnehditaan elokuvamaailman Spotifyksi. Tarjolla on elokuvia ilmaiseksi ja maksua vastaan. Elokuvia katsoakseen täytyy kirjautua sivustolle. Mainoksia!

VeikkausTV
Kaikenlaista urheilua. Tarkemmat tiedot näkyvät ohjelmaoppaasta. Katsoaksesi VeikkausTV:tä tulee sinun olla rekisteröitynyt käyttäjä. Eli jos pelaat lottoa yms. Veikkauksen sivulla, on sinulla oikeus myös katsoa Veikkauksen urheilutarjontaa.

Indietaivas
Indietaivas on kaikille avoin levityskanava ilmaisten elokuvien levitykseen ja pääasiallisesti suomalaisen riippumattoman elokuvateon yhteisösivusto. Tästä vinkistä kiitokset lukijalleni Pekalle!

Cdon Video On Demand
Cdonin kautta pystyy myös vuokraamaan elokuvia ja heillä on myös ilmaiseksi katsottavia elokuvia (ilmeisesti vain yksi kerrallaan kuitenkin). Vaatii tunnukset Cdoniin. Tästäkin vinkistä kiitokset Pekalle!

Jäikö jotain listaamatta? Kerro kommenteissa!
Huom. vain laillisia sivustoja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)