maanantai 4. maaliskuuta 2019

Crowst-mobiilisovellus


Mikä on Crowst ja miten se toimii?

Crowst on Helsingissä toimiva yritys ja mobiilisovellus on kehitetty Suomessa. Sovellukseen rekisteröityessä sinusta tulee Crowster ja sovelluksen kautta voit kertoa mielipiteesi ajankohtaisista asioista, vastata erilaisiin kyselyihin/tutkimuksiin ja tehdä jopa pienimuotoisia mysteerishoppaustehtäviä.

Tarjolla on niin paikkasidonnaisia tehtäviä (sinun tulee olla paikassa/myymälässä X tehdäksesi tehtävän) kuin tehtäviä, joihin voit vastata vaikkapa omalta kotisohvalta. Tehtävien suodatus onnistuu sovelluksessa helposti. Alla olevassa vasemmanpuoleisessa kuvassa näet oikeassa reunassa kolme symbolia. Ylin ikoni näyttää sijaintisi kartalla, keskimmäinen ikoni näyttää tehtävät, joihin voit vastata missä tahansa ja alin ikoni listaa paikkasidonnaiset tehtävät. Kun mikään ikoni ei ole valittuna, kaikki tehtävät näkyvät. Muistelisin, että sovelluksessa on lyhyt opastus, joka auttaa sinut alkuun käytössä.

Crowst on ladattavissa ilmaiseksi Google Play-kaupasta ja AppStoresta. Sovellusta käyttääksesi sinun tulee olla vähintään 13-vuotias.




Mitä Crowsterina olemisesta hyötyy?

Palkkioksi tehtävien tekemisestä saat rahaa ja/tai pisteitä ja palkkiot ilmoitetaan jokaisen tehtävän kohdalla selkeästi. Euromääräiset palkkiot vaihtelevat 1 € - 10 € tehtävän laajuudesta riippuen. Palkkion määrään vaikuttavat myös keräämäsi pisteet ja niillä nostamasi ranking. Eli kannattaa tehdä myös sellaisia tehtäviä, joista on tarjolla ainoastaan pisteitä.

Pisteillä siis nostetaan rankingia ja eurot voi vaihtaa lahjakortteihin. Lahjakortit ovat arvoltaan 10 € ja 20 € ja käyttökohteita löytyy mukavasti (kts. alla olevat kuvat). Fyysisen lahjakortin toimitusmaksu on 2 €, joka vähennetään kerryttämästäsi euroarvosta. Eli 10 € arvoiseen lahjakorttiin tarvitset 12 €. E-lahjakorttien toimitus on ilmaista. Molemmissa tapauksissa lähetys on 5 päivän kuluessa.

Mainittakoon, että vastaukset käyvät läpi laatutarkastuksen ja puutteelliset/ohjeistuksen vastaiset tehdyt vastaukset hylätään. Helpon rahan toiveessa ei siis kannata hutiloida tehtäviä vaan lue ohjeet tarkasti ja noudata niitä parhaan osaamisesi mukaan.



Omakohtainen käyttökokemukseni

Olen käyttänyt sovellusta vuoden verran ja olen ollut tyytyväinen. Alkujaan huoleni oli tehtävien mahdollinen vähyys Vaasan alueella ja suurempien kaupunkien suosiminen. Tämä huoli paljastui onneksi turhaksi. Tehtäviä on varmasti toki enemmän suuremmissa kaupungeissa, mutta kyllä täälläkin suunnalla tehtäviä on tarjolla.

Olen vastaillut mm. mielipidekyselyihin, arvioinut erilaisia mainoksia, antanut näkemykseni ajankohtaisiin asioihin ja tehnyt paikkasidonnaisia valokuvatehtäviä. Viimeksi mainituissa suurin haaste on mielestäni esteetön kuvaus. Kuvissa kun ei saa olla tiellä ketään eikä mitään, joten varsinkin vilkkaissa supermarketeissa hyllyjen kuvaaminen on yllättävän hankalaa. Myös kuvien saaminen ohjeistuksen mukaiseksi on tarkkaa ja sopivia kuvakulmia pitää joskus hakea tovi jos toinenkin. Toistaiseksi yhtäkään tehtävääni ei ole hylätty.

Sovelluksen satunnaisella käytöllä en ole päässyt rikastumaan. Itse asiassa en ole vielä lunastanut yhtäkään lahjakorttia vaikka saldoa kyllä on muutamaankin lahjakorttiin. Valinnanvaikeus on päässyt yllättämään! Tällä hetkellä olen toiseksi ylimmällä Phoenix-tasolla ja korkeimpaan Dragon-tasoon on vielä matkaa. 

Extrapisteitä tarjolla liittymisestä!
 
Kun käytät oheista ystäväkoodiani 14.3. mennessä, ansaitset 1 € ja 250 pisteen alkupalkkion Crowst-tilillesi ja minulle rapsahtaa jokaisesta rekisteröityneestä käyttäjästä 150 pistettä. Kun olet kirjautunut sovellukseen, syötä koodi Asetukset-välilehdellä kohtaan "Lisää uusi kutsukoodi" (jos sitä ei kysytä aiemmin jossain muussa rekisteröitymisen vaiheessa).

Koodini on: CVSXVD

-> Crowst ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)