torstai 20. joulukuuta 2018

Netflix-vinkki: Tavarahaaste


Kuvankaappaukset Netflixistä

Pitkästä aikaa Netflix-vinkki! Tavarahaasteessa (engl. Consumed) ammattijärjestäjä Jill Pollack auttaa perheitä tavarapaljouden kanssa.

Olen nyt katsonut kuusi jaksoa yhdeksästä ja joka jakso noudattaa samaa kaavaa. Ensin kauhistellaan tavaran määrää ja sitten laitetaan hihat heilumaan. Tavaraa ei kuitenkaan hävitetä heti vaan ensin perhe joutuu pakkaamaan lähes kaikki tavaransa varastoon vietäväksi (tämä auttaa heitä hahmottamaan miten paljon heillä oikeasti on tavaraa) ja sen jälkeen he asuvat 2 viikkoa lähes tyhjässä asunnossa. Tämän jälkeen on sitten aika mennä varastolle hävittämään 75 % omaisuudesta.


Sarjassa koetaan suuria tunnekuohuja, vastarintaa, hermoromahduksia ja lopulta enemmän tai vähemmän onnellisia loppuja. Jaksoissa myös nähdään mikä on perheiden tilanne 3 kk jälkeen.

Tavarahaasteessa ei niinkään esitellävinkkejä tavaranpaljouden hallintaan, mutta tunnepuolesta puhutaan jonkin verran. Tästä voikin napata hyviä vinkkejä ja etenkin itsessäni tunnistan muistojen ankkuroimista tavaroihin ja siten niitä ei malta heittää pois. Tavarahaaste on myös herättänyt itsessä kipinän, että tekee mieli karsia omia tavaroita!

Extravinkkinä aiheeseen liittyen mainittakoon, että 1.1.2019 Netflixiin on tulossa myös Marie Kondon Kodit järjestykseen-niminen ohjelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)