sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Katjan konstit: Kosmetiikan päivääminenItselläni on tapana merkata kosmetiikkaan tussilla avaamisen ajankohta. Ja miksikö niin kannattaa tehdä? Jos on vähän neuroottisempi/hygieniaintoisempi ja haluaa noudattaa puteleihin merkittyä säilymisaikaa. Kuvassa oikealla punaisen laatikon sisällä olevassa merkinnässä näkyy kauanko tuote pysyy hyvänä avaamisen jälkeen. Tässä tapauksessa kasvovesiputeliin on merkitty 12m eli 12 month eli 12kk. Sitten vasemmalla punaisena ruudun sisällä näkyykin, että oon merkannut avaamisajankohdaksi 7/12 eli putelin olen avannut heinäkuussa 2012.

Tietenkin tämmöinen merkitseminen on turhaa jos käyttää omistamiaan kosmetiikkatuotteita siihen tahtiin ettei ole pelkoakaan vuoden menemisestä umpeen. Oma käyttötahtini on kuitenkin sen verran verkkainen, että koen tästä merkkaamisesta olevan hyötyä.

Jotkut kosmetiikkatuotteet voi pysyä merkinnän mukaan hyvänä jopa 24kk, mutta sitten taas ripsivärit ovat pääsääntöisesti vain 6kk. Lisää kosmetiikan säilymisestä voit lukea Ostolakossa-blogin postaksesta täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)