Info
Huomasitko oman yrityksesi mainoksen/maininnan sivullani ja syystä tai toisesta et tykkää asiasta? (Mainoksista otan kuvia kännykällä, skannaten tai netistä kuvankaappauksia yms. ja pyrin aina mainitsemaan kuvan lähteen. ) Ota yhteyttä niin hoidetaan mainokset pois! 

Vai kävikö niin, että sinulla on mainio firma/sivusto/blogi jne. blogini aihepiiriin liittyen ja siitä ei ole mainintaa missään? Haluatko tehdä yhteistyötä blogini kanssa? Ota yhteyttä sähköpostilla niin katsotaan voidaanko asialle tehdä jotain! :)

Luen silloin tällöin huvikseni horoskooppeja ja kerran omassani sanottiin jotenkin tyyliin, että ei kannata pyrkiä kuuluisuuteen vaan hyödyllisyyteen. Ensimmäiseksi mainittua en koskaan ole halunnutkaan tavoitella, mutta hyödyllisyys-osion tunsin kolahtavan. Samaan aikaan olin myös bongannut erityisen hyvän tarjouksen, josta mietin tietävätköhän tästä muutkin ihmiset!

Siitä sitten lähti idea muhimaan ja rattaat pyörimään pääkopassa ja niin tämä blogi sai alkunsa.

Perusidea on jakaa lukijoille tarjouksia, joita minulle itselle tulee vastaan niin "ulkomaailmassa" kuin netissäkin. Päivitysten tahti on säännöllisen epäsäännöllinen eli oikeastaan sitä mukaa kun tarjouksia ja muuta ajankohtaista kiinnostavaa tulee vastaan. Joskus tarjousrintamalla ja niiden bongaamisessa on hiljaisempaa ja joskus hyviä tarjouksia tuntuu löytyvän roppakaupalla.

Näistä  "ulkomaailma"-tarjouksista sen verran, että itse vaikutan välillä Vaasa-Seinäjoki (nykyään enemmän Vaasaan painottuen), joten tällä tavalla tulee esiintymään alueellista suosimista. Tarjolla on kuitenkin myös paljon nettitarjouksia ja niitä pääsevät hyödyntämään kaikki asuinpaikasta riippumatta.

Suosittelen aina lukemaan kaikki ehdot mitä ikinä sivuilta löydät jos kyseessä on nettitarjous (ja tietenkin paperiversioissa kaikki ne pienet präntit). Ja pyrin kyllä siihen, että kerron jos on jotain kommervenkkeja! Jos kuitenkaan kaikki ei menekään niin kuin Strömsössä niin en ole vastuussa aiheutuneesta harmista, mielipahasta yms.

Sitten vähäsen minusta itsestäni. Kuten jo aikaisemmin mainitsin niin lakeuksilla vaikutan. Olen 31-vuotias flikka ja kiinnostukseni kohteita ovat mm. bloggaus, kirjoittaminen, nuukailu, elokuvat, musiikki ja pelit. Yleensä haluan ostaa tarvitsemani/haluamani asiat mahdollisimman halvalla, joten seuraan paljon tarjouksia ja vaatteetkin ostan suurimmaksi osaksi ale-rekistä. Ihan tiukin penninvenyttäjä en kuitenkaan ole, mutta tykkään tehdä halpoja löytöjä ja muutenkin seurata tarjouksia.

Miten tämä blogi sitten eroaa muista saman aiheen blogeista? Tähän en osaa vastata kuin, että en varmaankaan tule kertomaan täällä penninvenytysvinkkejä (tyyliin älä heitä ruokaa roskiin, sammuta turhat valot jne.)  enkä muutenkaan luultavasti hirveästi kirjoita asiajuttuja säästämisestä (korot, indeksit, rahastosäästäminen, pois ne minusta! :D).

Asiajuttuja ja tuotetestauksia olen kuitenkin tehnyt ja niistä löydätkin koosteen Juttusarjat-sivultani. Kaikenlaisia ideoita päässä aina hautuu ja blogin pääidea venyy ja paukkuu tarjouksien ulkopuolelle. Tarjousrintamalla kun ei aina ole niin paljon meneillään kuin toivoisi, niin on kiva tehdä välillä ajattomiakin postauksia.

Olen aloittanut vuoden 2013 alusta käyttämään affiliate-markkinointiin TradeTrackeria. Nykyään käytössä ovat myös EuroAds, TrdadeDoubler ja Adtraction . Kumppanuusmarkkinoinnin linkit tunnistaa * -merkistä tai erillisestä maininnasta. Blogissa esiintyvät tuotteet/tavarat yms. on kuitenkin itse hankittu ellei toisin mainita. Laissa on määritelty, että piilomainintaa ei saa harrastaa ja yhteistyöstä on kerrottava. Lue lisää täältä. Yhteistyöjuttuja olenkin tehnyt ja postauksissa on aina maininta tuotteen alkuperästä ja yhteistyöstä.

Otan erittäin mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä tarjouksista, aihepiiriin liittyvistä sivustoista yms! Kaikkea kun ei mitenkään voi yksi ihminen kattaa eikä voi kaikesta tietää niin olisi mukava jos joku vinkkaa hyvistä jutuista!

Minut/blogini löytää myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

----------------------------------------------------
Päivitetty viimeksi 30.8.2017


Itselleni tärkeitä päivämääriä/virstanpylväitä:
  • Kitsastelija.fi verkkotunnus hankittu 9/2014
  • Instagram-tili perustettu 2/2014
  • Facebook-sivut blogille perustettu 3.1.2014
  • Affiliate-markkinoinnin aloittaminen tammikuussa 2013
  • Muutto Vuodatuksesta Blogspotiin heinäkuussa 2012
  • Haastattelu Yle Puheessa 5.6.2012
  • Twitter-tili luotu 16.5.2012
  • Blogi perustettu 25.9.2011