sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Katjan katsaukset: Sim Forme Volume Shampoo & Conditioner

- Kaupallinen yhteistyö Hiusverkon kanssa,
sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä -
Kuvat Hiusverkko.fi ja Sim Sensitiven FB-sivut

 Päivitys 8.10.2017:
Juttu päivitetty ajan tasalle.

Sain *Hiusverkko.fi kautta testiini Sim Sensitiven uudistuneen Forme-tuoteperheen tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen värjätyille hiuksille. Olen testaillut niitä nyt parisen viikkoa ja tässä raporttia (joka on tuttuun tapaan varsin pitkällinen :D)!
 
Shampoon ja hoitoaineen tuotelupaukset:
Tuuheuttava shampoo/hoitoaine. Raikastava koivu-uute puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti samalla kosteuttaen hiusta. Kohottaa, vahvistaa ja tekee hiuksista miellyttävän pehmeät. Sisältää UV-suojan.
Hiustyyppi: Hennot värihiukset. Koivu-uute on laajalti tunnettu ärsytystä lievittävistä ominaisuuksistaan ja myös antioksidanttina, joka sisältää tanniineja, flavoneja sekä betuliinihappoa. Soveltuu erityisesti rasvoittuville hiuslaaduille. Auttaa hiusta ja hiuspohjaa ylläpitämään terveen ja luonnollisen kosteustasapainon.

Tuotelupausten perusteella olin täysin myyty, sillä kaipaan hiuksiini juuri kaikkea edellä mainittua eli tuuheutta, vahvuutta, kosteutta ja apua hiusten rasvoittumiseen.

Shampoon koostumus on vähän geelimäinen ja hoitoaineen voidemainen. Lähes kaikki tähän mennessä käyttämäni markettishampoot ja -hoitoaineet ovat olleet juoksevampaa litkua, joten nämä tuntuivat niihin verrattuna suorastaan ylellisiltä! Tuoksu on mukavan neutraali ja häivähdys koivua on aistittavissa. Shampoo ja hoitoaine levittyvät todella hyvin ja shampoo vaahtoutuu hyvin. Vanhasta tottumuksesta annostelin kumpaakin ainetta melko runsaasti ja huomasin, että vähempikin olisi riittänyt. Eli nämä tuotteet ovat kyllä riittoisia kun oppii annostelemaan juuri tarvittavan määrän omille hiuksille.

Pesun jälkeen hiukset tuntuvat heti jo paksummalta. Ihan ensimmäisellä pesukerralla pelkäsin tämän johtuvan siitä, että hiukset olisivat jääneet likaisiksi, mutta onneksi tämä oli turha pelko! Hiukset tulevat putipuhtaiksi jopa 3 päivän pesemättömyyden jälkeen ja kuivashampoonkin pesee ongelmitta pois. Mitenkään älyttömän tuuheaa tukasta ei tule, mutta tukka ei kuitenkaan tunnu niin lättänältä kuin normaalisti. Pienen lisätuuhennuksen lisäksi hiukset eivät tunnu enää niin kuivilta ja sähköisiltä kuin aiemmin. Käsiteltävyyskin tuntuu helpottuneen ja sopivassa valaistuksessa hiuksistani näkyy löytyvän kiiltoakin, jota en ole ennen pistänyt merkille!

Olen aiemmin käyttänyt oikeastaan vain markettishampoota ja en ole huomannut eri merkkien välillä mitään eroavaisuuksia. Kyllä niillä hiukset ovat aina puhtaaksi tulleet, mutta eipä sitten oikein muuta. Nyt onkin ilahduttavaa huomata, että kyllä tuotteissa voi tosiaan olla eroja!

Sim Forme Volume Shampoo ja hoitoaine siis kiilasivat  itsensä ykköspaikalle suihkuhyllylläni ja aion käyttää niitä jatkossakin! Annoin shampoota myös siskolleni testiin ja hän tykästyi myös!
Forme-sarjasta löytyy myös volyymisuihketta, jonka ostamista kyllä harkitsen vakavasti tämän kokemuksen perusteella!

Jos kiinnostuit niin Hiusverkon nettikaupassa *shampoolla ja *hoitoaineella on hintaa 12,90 e/kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)