keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Ostoksilla älykärryn kanssa


Kerrottakoon heti alkuun, että tähän postaukseen ei liity yhteistyötä ja kaikki kuvat saa klikkaamalla isommaksi.

Itse kuulun siihen joukkoon, jolle ruokakaupassa käynti on enimmäkseen se pakollinen paha, josta haluaa selvitä nopeasti ja vaivattomasti. Älykärry voi auttaa tässä pulmassa ja jos ei muuta, ainakin se tekee kaupasta käymisessä hitusen hauskempaa.

Aloitin ostoksille valmistautumisen jo kotona tekemällä ostoslistan K-Ruoka-mobiilisovelluksessa. Vaasan Kivihaan K-Citymarketissa bongasin sisätiloista älykärrytelineen (kärryt saa käyttöön normaaliin tapaan kolikkopantilla) ja liitin ohjeiden mukaisesti tekemäni ostoslistan älykärryn tablettiin.


Liittämisen jälkeen ostoslista näkyykin shoppailun ajan älykärryn ruudussa. Ostoslistassa näkyvät tuotteiden hinnat ja tuotteita on mahdollista jäljittää kartalta. Tämä auttaa etenkin silloin jos shoppailee itselle tuntemattomassa kaupassa. Ostoslista myös jaottaa tuotteet sen mukaan mitkä olet jo kerännyt kärryysi ja mitkä vielä odottavan löytämistään.

Ruudulla näkyy myös varsin paljon mainoksia ja välillä ne tulevat koko ruudun kokoiseksi. Tabletissa on myös kaiutin eli ei kannata säikähtää jos alat kuulemaan ääniä :D


Älykärryn ruudusta voit myös tutkia ajankohtaisia tarjouksia ja tarkastella tuotteiden ravintosisältöjä. Ainaiseen "mitä tänään syötäisiin" ongelmaan voi etsiä apuja reseptihausta. Mieluisan reseptin löytyessä voit helposti siirtää tarvittavat tuotteet ostoslistaasi.

Muista ostosten päätteeksi kirjautua ulos yläpalkista löytyvästä ovi-painikkeesta.

Listan älykärryllisistä kaupoista löydät täältä.

Latausetu html

Jos kiinnostuit K-Ruoka-mobiilisovelluksesta, on nyt sopiva hetki ladata se, sillä latausetuna saat 5 e Plussarahaa. Etu koskee vain uusia käyttäjiä ja vaatii K-Plussa-kortin. Tarkemmat tiedot ja ehdot voit lukea täältä. Ostoslistan lisäksi sovelluksesta löytyy myös mm.  henkilökohtaiset edut, reseptejä, tarjouksia ja keräilypasseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)