maanantai 24. syyskuuta 2018

Wolt on nyt Vaasassa + ilmaiset toimituskulut 28.9. asti

Ruoankuljetuspalvelu Wolt on aloittanut toimintansa Vaasassa! Avajaistarjouksena Wolt tarjoaa 28.9. asti ilmaiset kuljetukset Vaasan alueella rekisteröityneille uusille käyttäjille. Tarjous toimii vain mobiilisovelluksessa (palvelua voi käyttää nimittäin myös nettiselaimella) ja paikannuksen tulee olla päällä.

Listan mukana olevista ravintoloista ja kuljetusalueen näet täältä. Peruskuljetuksen hinta on 3,90 e (ilmeisesti kun asuu 1.5 km säteellä ravintolasta?) ja hinta nousee sitä mukaa mitä kauempana ravintolasta (?) asuu. Lisämaksua tulee myös jos tekee alle 10 e tilauksen.Woltissa on mahdollista ansaita tokeneita, joilla saa ilmaisia peruskuljetuksia. Jos et vielä käytä Woltia ja rekisteröidyt sovellukseen yllä olevalla koodillani, saat heti käyttöösi 3 Wolt-tokenia, joilla saa kolme ilmaista peruskuljetusta. Kun teet ensimmäisen tilauksesi, minä saan siitä hyvästä yhden tokenin. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös käyttöösi oman token-koodisi, jota voit jakaa ystävillesi. Koska en ole Wolt-expertti, en ole varma hyötyvätkö jo rekisteröityneet Wolt-käyttäjät näistä koodeista. Jos jollakin on tarkempaa tietoa niin vinkatkaa kommenteissa!

Huomattavaa on, että tokenit ovat voimassa 2 viikkoa eli niitä ei kannata turhaan pantata. 

Mobiilisovelluksessa maksu hoituu luottokorttitiedot lisäämällä ja korttiasi veloitetaan vasta kun olet saanut ruoan.


Tottahan koko hommaa piti heti testata ja ukko tilasi meille lauantaina Magokorosta apetta ja itse tilasin tänään O Sole Miosta pizzaa (huikean esteettisiä ruokakuvia, eikös!). Magokoron tapauksessa ruoan toimituksessa meni tunnin verran ja O Sole Miosta pizza tuli noin puolessa tunnissa.

Sovelluksen avulla pystyy seuramaan tilauksen etenemistä eli näet koska ruokasi on valmis, koska se on lähtenyt kuljetukseen ja pystyt jopa seuraamaan karttanäkymässä livenä lähetin sijaintia.

Ruoka kannattaa siis tilata ajoissa eikä vasta siinä vaiheessa ku on maailmanlopun nälkä. Miinusta annan ruoan lämpötilasta. En tietenkään oleta ruoan saapuvan kotiin höyryävän kuumana, mutta molemmissa tapauksessa ruoka oli etäisesti lämmintä.

Kaiken kaikkiaan Wolt on mielestäni tervetullut uutuus Vaasaan! Himokäyttäjäksi tuskin ryhdyn (koska toimituskulut normaalisti omaan osoitteseesen ovat 10-12 e paikkeilla), mutta jos tulee jotain hyviä tarjouksia/kamppiksia tulevaisuudessa niin miksipä ei. Tai jos on superlaiska taikka sairas eikä jaksa/pääse kauppaan niin kyllähän tämä sitten on kätevä.  Ilmaiset toimitukset ovat siis vielä voimassa 28.9. asti ja varmaan vielä jotain hyvää tulee ainakin kerran tilattua...


-> Wolt <-

3 kommenttia:

 1. Aika kiva, että saatiin vihdoinkin Vaasaan tämäkin, voi vaan tilailla suoraan himasta. Nykyään jotenkin niin laiska, että ei jaksa lähteä hakemaan ruokia varsinkaan sunnuntaisin, joten voi vaan tilata kuljetusliikkeen tuomaan safkat himaan. Kätevää vielä, jos saanut ilmaisen toimituksen, ainoa, että näköjään tuo kamppis on jo loppunut.

  VastaaPoista
 2. Vitsi on ihanaa tilata aina sunnuntaina darrassa ruokaa kuljetuksella himaan. Meidänkin kaupunkiin juuri laajennettiin ja minusta on tullut jo ihan kanta-asiakas. Mäkin sain noita tokeneita, kun latasin, tosin kaikki on jo käytetty, mutta oli hyvä tarjous kyllä!

  VastaaPoista
 3. Uusi Wolt-koodi MYMEAL - Jopa 7€ välitön alennus
  https://get.wolt.com/MYMEAL
  Käytä koodia MYMEAL saadaksesi välittömän alennuksen 5€ - 7€ kuluttaakseen milloin haluat (aluekohtainen). Valitse laajasta valikoimasta herkullisia aterioita koko Wolt -universumissa!

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)